Special Offer

Author

Kalimah La Ilaha Illallah

Assalamualaikum

Salam Sayyidul Ayyam sahabatku sekalian. Tahu tak nikmat terbesar bagi kite adalah di lahirkan sebagai seorang Islam. Alhamdulillah,syukur..... Aku adalah insan yang tak sempurna kerana tiada manusia yang sempurna dalam dunia ini. Yang sempurna hanyalah Allah S.W.T. Hari ini aku ingin berkongsi dengan kalian tentang [Keisimewaan Kalimah La Ilaha Illallah]  *klik link utk baca. MUST!!


Katarsis: Aku tak sempurna dan aku masih dlm proses memperbaiki diri untuk menjadi seorang muslimah yang sebenar. Aku mengharap Imamku dapat membimbing aku. Aku tak nak berubah kerana orang lain tetapi aku ingin berubah kerana diri aku sendiri. Semoga segalanya dipermudahkan. Aku bersyukur bila Allah kurniakan aku perasaan MALU. Malu yang bukan semua orang dapat rasa. Alhamdulillah.

Jgn salah anggap dgn katarsisku itu. Aku hanya mencari keseimbangan dlm diri aku melalui blog ini. Aku pun masih dlm proses nk menjadi yang lebih baik dari sekarang. 

P/S: Slowly berubah dan lawan geng syaitonn nirrojimmmm yang suka menghasut. Semoga Allah permudahkan segala urusan kita. Aameen. 


24 Komentar untuk "Kalimah La Ilaha Illallah"

dya pun cam nani dlm proses nk perbaiki diri

salam jumaat nani..teruskan perbaiki diri..untuk ayu jugak..moga usaha kita diberkatiNya ;-)

salam nani dear...slm Jumaat..syukur kan kita dilahirkan dalam Islam.Alhamdulillah..nikmat paling besar..kan

salam jumaat juga buat nanie..
wajiblah bersyukur kerana di lahirkan sebagai islam..
cuma kadang jadi malu, sebab tak dapat berikan yang terbaik buatNYA...

malu kerana kadang alpa dengan dunia..malu kerana berjanji akan memperbaiki diri tapi tidak berginjak dari takuk yang lama..

sesak dada bila fikir, hari2 fikir dan pujuk diri, jgn smpai DIA tarikh nikmat dunia, baru nak merayu padaNYA...

psst..sebenarnya mood nur tak ok hari ni..bila baca entry ni, terasa di motivasikan..Alhamdulillah..bgus entry nanie...

Ameen..
in shaa Allah..semoga dipermudahkan urusan kak nani..=)

Ameen..
in shaa Allah..semoga dipermudahkan urusan kak nani..=)

x mampu komen byk hanya sebut amin heheheh

mmg byk keistimewaan tmasuk kalimah2 lain jugak

Moga dipermudahkan oleh Allah SWT. Aameen :)

Insha Allah Nur.. Moga dipermudahkan. Aameen :)

Akk pun sama Nani sentiasa ingin jd lbih baik untuk tuhan Yg Maha Esa

sentiasa berusaha memperbaiki diri. semoga dipermudahkan. ;)

Sgt suka entryni.akkpun bdoa nk jd hamba Allah yg lbh bik..memg dlm diri kita ada syaitan nama qarin yg tugas sntiasa menghasut..dr ari ke hari harus btaubt n busaha bubh..insyallah

Alhamdulilah syukur dilahirkan sebagai umat islam...cuma deqla msh byk kekrgn dri..juga berusaha utk perbaiki dri..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top