Special Offer

Author

Jom Shopping kat MPH

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Semakin hari semakin saya mendapat kembali life saya yang super hectic. Morning till night lotsa work.  Moga Allah permudahkan segalanya. Man Jadda Wajada. Insha Allah..

Pagi semalam masa nk pergi keje ada bertimbun surat dlm box and saya check la kot kot ada surat saya sebab saya sememangnya menanti-nantikan surat dari bulan lepas lagi. Alhamdulillah, dapat jugak. Mungkin ini yang terakhir kot surat dari company tu. Sebab point abis guna da plus saya mula kemalasan nak menjawab survey. Kalau ada international online forum mcm dua tahun lepas saya nak join lagi!! Kali ni redeem voucher MPH RM40. Boleh la shopping buku nanti. Macam da lame tak shoping buku. Kalau ke Book Xcess tu tahan kaki sebab buku [100 Most Infamous Criminals] tu masih belum abis di baca lagi.


Mcm mne nk abis baca kalau duk fokus kat ebook je. Setiap hari ada je ebook baru, download sampai tak sempat nak baca. Tamaknye!! Grrrr.  Tgk vouncher MPH, rasa tak sabar nk beli buku! Weekend boleh la ajak Lurviey pergi MPH *winkwink*

P/S: Terjah kalian lewat sikit yeeee... =) 

20 Komentar untuk "Jom Shopping kat MPH"

bestnyaaa..dapat voucherrr..!
nur pun ade gak buku yg tak terbaca lagi nani..huhuh

selamat petang naniey...apa habaq..jom beli buku ramai2..hehe

wah seronoknye dpt voucher MPH ni !

wah..dapat baucher...:)


huhu..kina suka baca novel ja..

wahhh... bestnye! deno suka sgt kalau shopping buku kat MPH! semua ada! tapi tu la... kat sini xde.... jeles T_T

wahh..syoknyaa..husna x pernah dpt..huhu..

bestye dpt voucher.....

#tengah tunggu voucher buku... pasni boleh shopping kt MPH jugak....

My recent post : Jom Sertai : Projek Bloglist 2013 MQ-Network

Mesti byk giler koleksi buku nanie kan? Agak2 bole buat library x? hihi..apepun membaca itu jambatan ilmu..good gurl.! :p

Syoknya dapat voucher...
Nak ikut....... Hehehhe..

Salam nanie! Bestnya dapat baucer..teringin nak pergi mph jugalah. Sebab i pun dah lama tak beli novel terbaru. Selamat tahun baru nanie.semoga terus ceria selalu..

Rasanya nk p jugak crik beberapa buku..busan xda buku bru.

wah bestnya..kalau dya suka beli buku2 motivasi.hihi

CiM pown tk sabar nk nyoping kt bookstore ni. Tgh tunggu voucher buku. Yeaaapieeee

tiba2 akak rs akak pun dh lama xg mph.. hihii

lama tak lepak mph. kat kelate kan takde. now dah tukar popular. hihi..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top