Special Offer

Author

Buku: 100 Most Infamous Criminals

Assalamualaikum


Buku lagi? Kali ni buku 100 Most Infamous Criminals. Nak dijadikan cerita, ari Ahad aku keluar ke Book Xcess sorang-sorang before jumpe Lurviey. Bile masuk situ memang mcm biasa la pergi kat bahagian True Crime. Kononnye nk cri 'target' dulu utk hujung bulan ni. Tak tahan sgt, last2 aku beli jugak la. Takut habis. Walhal ada je stok. Ggrrr..







Review aku tentang buku ni

  • Yg best buku ni hard cover. 
  • Content die byk (International,Australia,America dll)
  • Bergambar- Dlm ni ada gmbr criminals, keratan akhbar berkaitan
  • English yg mudah difahami
  • Harga yg murah- RM19.90


Memang puas hati bile beli buku ni. Aku guna duit yang aku dapat dari [Exabytes]. At least nampak something or dlm bentuk kebendaan duit blogging nih. Hehe... 

P/S: Gile baca buku or Gile beli buku??

9 Komentar untuk "Buku: 100 Most Infamous Criminals"

wah,okla tu..slmt mghbskan pembacaan ye..hihi.

heheheh... serupa jer dgn sikap sy bila masuk kedai buku... tak sabar2 nak membeli... ;p

deqla rasa nanie dua2 skali..giler beli dan giler baca! jgn smpai giler betol sudahlah! hihi

Bestnya BUKU..!
nur bulan ni xde beli buku pun.. sebab byk kuarkan duit ke hal lain..huhuhuh... :)

dya gila baca buku tpi xgila beli buku..pinjam je..hahaha

Rajinnya membaca...hobi M pun sama gak...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top