Special Offer

Author

Shiatsu Self Massage

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat petang semua.. Da makan? Makan apa? Petang ni nak share pasal Shiatsu Self Massage. Sapa suka mengurut dan diurut? Saya rasa ramai yang suka diurut daripada mengurut orang. Ala skang kan zaman moden, guna je kerusi Ogawa lepas tu da rasa lega tak pun pergi je SPA. Tapi tu life style orang yang banyak duit and mampu la kan. Bagi yang tak mampu ni plak meh kite cube urut diri sendiri. Kalau tak nak sila la ke mall berhampiran yang menyediakan kerusi urut. Tu pun if kalian selesa la orang lalu lalang. Yg da kawin tu boleh la suh pasangan urutkan. 

Orang-orang tua ckp mengurut ni bagus tapi kalau salah urut buruk padahnye eh?? 


Katarsis: Lately rasa mcm stress tahap gaban. Makin hari makin melampau sikap 'mereka'.

P/S: Petang ni merangkak rumah kalian.. :P

13 Komentar untuk "Shiatsu Self Massage"

tknik urutan pn kena betul kan..

AJ dulu rajinlah pegi SPA...
Sekarang ni macam tak rajin je nak pegi kat The Garden tu.... Hehheheh....
Betul kalau salah urut, bukan lagi elok, lagi menyakitkan..... =D

* Jawab di sini, nanti kak intan tanya deqla..sunyi sepi cikna, risau juga jadi pape kat dia..minta2 dia okeylah kan*...

Kak intan x sempat nak massage..huuhuhuhu..

tq naniey..akak print picture ni utk rujukan

sape tak suka mengurutt..
leka kot kalau dapat megurut..lega rasa...

kalau yg ni buat sendiri pun okkan..hihih

suka di urut jugak!! =D

semalam buat sit up, hari nih dah sakit perut..huhu..=(

husna suka di urut jugak!! =D

semalam buat sit up, hari nih sakit perut..huhu..=(

Deqla sokmo gak berurut kat mesin mall tu..hihi..ape nk segan..sbb ngan hubby..cuba sorg..segan la jugak..hihi

Nak kena suruh hubby akak blajaq sama ni..hi hi

akak klu dpt ngurut apa nk kata mmg best la hehe

selalu urut refleksologi kaki je. time2 pegi holiday & penat berjalan kan. memang best wpun sakit.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top