Special Offer

Author

Untitled

Assalamualaikum...

Wat a blur day.. Mood kelaut sungguh ari ni. Kejap ok kejap tak. Ble ok mula buat keje, ble tak ok kena rest balik. On Off!!

Just now call mama borak pasal our plan masa CNY. Cant wait.. Ble duk citer pasal ni baru teringat tiket tak confirm lagi ngan papa. Biasa tiket pergi balik memang papa mama yang uruskan. Tugas saya hanya confirmkan bile nak balik sana dan sini.

Makin hari rasa mcm mood nk blogging tu berkurang sudaa.. Sbb byk benda nk settle. Tapi sayang plak kalau stop kan. Gian woooo... Pasal nuffnang smlm lak apa cer eh? Tak check lagi ari ni. Hari ni tak BW lagi. Restless..

Setepek gambar yang tiada kaitan dengan tajuk. Jazakallah Khairan

18 Komentar untuk "Untitled"

SALAM nani...cepat booking tiket..hehe..nani sihat? nani makan apa malam n? mood kak intan pon ke laut juga..heheh

selamat bercuti nani :)
tertarik dengan gambar dalam entry ni.
nampak sedap :)

samalah nanie...nur pun mood kureng dah..tapi buat2 seronok..hihihi..

apapun, nuffnang dah ok dah..hihi

dan..pic tu mengoda nur..ape eh tu..?

Sebab tak sihat tu Nani....
Get well soon okay..
By the way, gambar apa tu?
I can't get it....
Nampak macam food, sumthing wit cheese...

mesti tinggi trafik naniey kan.. hehe.. gambar apa tu? nampak mcm coslow :)

alaaa apa ni mood kelaut. tak mau gtu!! hehehehe

gambar yg xder kaitan dgn tajuk tu apa ni pasta ker hehehe

mood dya pun kelaut..bila semangat nk bw line internt plak slow.. selamat berhujung minggu..:)

Tkde tajuk????? Laaaaa..... CNY nnti umah CiM ada kenduri kawen. Adik yg bawah CiM ni nk kawin. To mjlis umah kami simple jer, menyambut menantu...

a'aa sygkan rs nak berhenti berblog...

a'aa sygkan rs nak berhenti berblog...

a'aa sygkan rs nak berhenti berblog...

nani dah sihat ker??MV hari ni mood ke laut juga

Haihhh mmg blur sungguh tu sampai entri pun xde tajuk..huhu...

Waduh samewit me nani.kian arikian bz rasa mls bblogging.tp bla ada msa gian plak.

kak nani buat husna igt rumah..dah masuk 3 minggu dah x balik..=(

nanti balik bercuti mesti mood ok. ;)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top