Special Offer

Author

Hari Kekasih UV dan PV

Assalamualaikum...

Selamat pagi.. Entri kedua hari ini... Ecehhh.. Apa lak kaitan ngan hari kekasih? Huahaha.. Tak de kaitan apa pun. Cuma semalam kan 14 Februari. Sana sini nak ucap selamat hari kekasih. Tak faham betul tengok bebudak zaman skang ni.. Nak bersambut bagai. Akil baligh pun belum, ada hati nak 'abam sayam'. Adess..

Da lama tak up pasal UV dan PV. Nak bukak nuffnang pun tak sempat.
Just now bukak tengok stats sebab saya kan kurang masa utk blogging. Traffic sah2 la menurun. Nak dapatkan UV 2000+ da mule terkubur seketika.. Tapi ok la if dapat maintain lagi. Ye dok??

Stats ni pun hasil sumbangan kalian yang masih sudi terjah ke blog picisan ini. Terima kasih. Kalau ada yang da tak sudi tu pun terima kasih juga saya ucapkan. Jangan jadi blogger yang 'BERKEHENDAK'. Tau apa itu? Kalau tahu saya tak up entri tapi kalau ada yang tak tahu nanti saya up entri pasal ni..


15 Komentar untuk "Hari Kekasih UV dan PV"

AJ setia melawat lagi blog Nani...
Hehehehhe... =D

byknya nani..ayu xpnh dpt cmni.huhu

blogger berkehendak???apa tue..wow..UV naniey sgt tinggi

amboi stats naniey still buat mata zera terbeliakkk ok!

naniey, leh xkongsi dgn kak ina, camne nak up kan pv ek..? :-)

xpa, kak intan mai singgah ni..harap traffic naik balik..ameen

biasa lah bila dh kurg aktif mungkin akan menurun sedikit..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top