Special Offer

Author

Diskaun Hebat Hanya Di Tudung2u

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Sapa suka diskaun bile beli barang?? Tak kisah la barang apapun... Mesti suka kan? kan? kan? Tipu la cakap tak suka.. Setiap kali ada diskaun la kite balun betul-betul. Ye dok?? Oleh itu, di sebabkan kalian suka DISKAUN dan kalian pembaca di blog nanieydotcom ni maka kalian berpeluang untuk mendapatkan Diskaun Hebat sebanyak 15% dengan membeli belah di Tudung2u

Tudung2u merupakan salah satu kedai tudung online yang terbesar di Malaysia. Macam-macam jenis tudung yang ada di Tudung2u. Yang penting semua tudung-tudung kat situ cantik dan mengikut fesyen terkini. Rasanya kalian pun sedia maklum tudung yang tengoh hot meletopps kat pasaran skang ni Shawl Half Moon tu kan.. Macam-macam pattern ada like printed, plain, etc dan material pun mcm-mcm. Ada material dari kain satin, chiffon, dan banyak la... Then ada lagi..... Sama ada kalian nak yang bermanik, berlabuci, bersulam ataupun tak nak ada apa-apa.. Macam-macam ada... Pilih je...

Selendang Half Moon di Tudung2u 
Cantik kan Selendang Half Moon Tribal ni? Warna die sangat menarik.. Striking and hot. Panjang Selendang Half Moon ni 190cm memang boleh tutup dada la. Material kain net and for sure tak panas. Harga?? Harga pasaran RM58 tetapi harga di kedai Tudung2u hanya RM35.00 sahaja. Diskaun? Kalau nak diskaun 15% tu wajib gunakan kod baucer: NBL2013 (sah sehingga 31 Mac 2013 sahaja)

Ingat tau... If nak diskaun hebat di kedai Tudung2u ni wajib guna kod baucer NBL2013. Cer kira harga lepas diskaun berapa? Gempak tak?? 
Selain Selendang Half Moon terdapat juga tudung lain di Tudung2u seperti 
Half Moon 2 Layer -RM38
Half Moon Manik- RM40

Selain selendang Half Moon, Tudung2u juga ada menjual tudung bawal. Macam-macam jenis bawal yang ada.Ada bawak ropol, bawah corak, bawal plain, bawal labuci, bawal ekspress, bawal sulam dan banyak lagi la.. 

Bawal Instant Sulam- RM42
Bawal Plain- RM11

Bawal Labuci- RM24

Homaiiiii... Semua cantik-cantik sampai saya pun tak tahu nak letak yang mana satu. Jadi kalian sila pergi terjah Tudung2u untuk melihat koleksi terkini tudung yang cantik dan menarik untuk digayakan. Sama ada digayakan utk ke majlis formal, atau santai bersama yang terchenta...

Utk melihat koleksi yang ada di Tudung2u kalian boleh terjah

Website
Facebook
Sekiranya kalian ada masalah berkenaan dengan cara nak order boleh hubungi 

Untuk mendapatkan Diskaun 15% kalian wajib gunakan
Kod Baucer: NBL2013
(sah sehingga 31 Mac 2013)


Happy Shopping Ladies!!!





20 Komentar untuk "Diskaun Hebat Hanya Di Tudung2u"

mestila suka!! =D

tetiba teringat belajaq marketing dulu..diskaun is one of the marketing plan..=)

done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

kalau saya ada orang rumah...kompom dia suka nih...

Ramainya blogger update pasal tudung2u ni...
Pastu tudung2 dia pun harga berpatutan... =D

wow menarik klu bab2 diskaun ni..hehe

wah nani pundpat email dr tudung2u..ya tahniah..nnt kalau nak beli akak

Meriahnya hiasan tudung tu ye Nani...

mestila suka beli brg ada diskaun hehehe

opkos la suka kalo murah2 Naniey :)

Cantik...kaler pun meriah..murah pun murah....

Salam Nani sayang..sorry lama x on blog..hope nani sihat2 selalu..Nani , cantik2nya tudung...Nani jual ke

lawa2 lah...ade diskaun lg tew..best3..lma tak singgah sini sbb da jarang update blog sendiri..hehee

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Nice offers... like few designs.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top