Special Offer

Author

Grill Fish at Chop N Steak

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Lunch time....
Hari ni nak story pasal Chop N Steak. If tekak gatal nak makan western food, saya lebih prefer pergi sini. Chop N Steak Kampung Baru lebih mudah utk saya pergi berbanding di Seri Kembangan. Lagipun saya kan budak hostel, nak makan kat sini kena plan lek lok. If tak, memang rushing. Huh... Duduk kolej dalam UM pun tak macam ni. Sabau je la.. Da nama duk hostel, kena la ikut rules, if tak nak ikut rules pergi duk hotel. 

Emm.. Hari Sabtu lepas saya ajak Lurviey ke Chop N Steak. Konpius kejap nak makan apa. Saya tak suka daging. Tak kan lak nak order ayam.. Ayam..Ayam..Ayam.. Gemok nanti macam ibu ayam kena cucuk. Then saya decide nak try Grill Fish. Fuhh.. Leleh ah.. Cume yang tak bestnye saya hanya makan ikan and kentang goreng tu je. Roti, baked beans and coleslaw die saya tak makan. Baked beans tu memang saya tak makan. Nasib Lurviey tolong abiskan. 

Lurviey plak order, Fish and Chips. Fish and Chips dia pun sedap. But my fav now Grill Fish.. Nak order ni lagi next time.. Minuman kami order Mango Juice


Sebut makan ni memang saya suka. Masak? Suka jugak tapi saya suka masak apa yang saya suka makan dan yang paling penting tiada yang menyibuk masa saya tengah masak.


P/S: Hati gumbira, hip hip hoooreeyyy... 

14 Komentar untuk "Grill Fish at Chop N Steak"

selamat petang nani...wah sedapnya lunch dia..ehjeheh...

* ok nanti hujung bulan kak intan msg nani pasal naturactor tu ye..hehe

kalau steak AJ suka kat Station 21 Bangsar....
Memang best..

gulp..sdp nye...lapar ni,nisa tak lunch lagik..huhu..

memang betul.stress kalau tgh masak, ramai yang dok complain cara kita masak

terliur sudah. tgh2 malam ni perut cepat lapar. huhu..

perghh...
berdangdut perut nur bila ke sini....

dya pun mcm nani..kalau masak xske ada org dtg menyibuuk..hihi

Akak tak berapa suka sgt mkn ikan camtu.. Akak lebih suka beef steak..

nani ni kuat makan tapi badan maintain jer

aish..lama plak x mkn western food..kak nani buat husna teringin je..haha..

Ehh deqla pun kureng arr kambing ni..huhu...lg 1, deqla pun kalo mkn ciken cop mkn kentang ngan ciken cop tu je.hihi..sama plak....

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top