Special Offer

Author

Review Velform Sauna Belt

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat berhujung minggu... 
Entri review Sauna Belt ni bukan hasil daripada penggunaan saya tapi customer Stylez Store House.Ehe... Kalau saya guna apa agaknya jadi yer?? Adik saya je pakai sebab die dah berisi kat bahagian paha. Orang cakap kalau paha bertemu paha boleh melecet and merah-merah. Betul ke?

Ok lah..Sauna belt ni salah satu slimming produk hot kat SSH. Ramai yang beli bukan lelaki je tapi perempuan pun ada. Siap ada yang beli hadiahkan kat mak and ada juga yang recommend kat kawan. Alhamdulillah... Hehe.. Selain Sauna Belt, ada jugak AB Gymnic (untuk lelaki), then yang lain tu korset la and plaster kurus.

 
Velform Sauna Belt ni berfungsi untuk 
  • Hapuskan lemak yang tak diingini dengan pantas.
  • Sesuai digunakan pada bahagian perut, pinggul dan paha.
  • Menurunkan berat badan.
  • Mendapatkan bentuk badan yang cantik.
  • Dapatkan menghapuskan selulit di bahagian paha dan pinggul.
Apa yang anda dapat dalam kotak?
  • 1 measure tape
  • 1 sauna belt
  • 1 manual guide
  • 1 diet plan
Antara testimoni customer yang gunakan Sauna Belt (*ada yang tak sempat nk printscreen and upload) Heee.




Boleh tengok video cara guna Sauna Belt kat bawah ni


So those yang singgah baca entri ni dan berminat boleh dapatkan dengan kami di

Facebook

SMS/Whatsapp
017-9656087

Harga???

RM49
FREE POSTAGE
1 month store warranty

Untuk belian secara borong boleh emel borongmania@gmail.com untuk quotation atau hubungi 011-23084337/017-9656087. Khas bagi anda yang berada di sekitar KL, COD hanya dibuka untuk belian secara borong sahaja. Terima kasih :) 



10 Komentar untuk "Review Velform Sauna Belt"

bestnya baca testimoni...
seronok tgk org dapat hasilkan...

pernah jugak dengar orang cakap.. tak tau betul ke tak.. panas eh benda ni..

wahhh berkesan ek Nani?tgk mcm senang je trs pakai biar..kalo yg cream2 kena sapu bagai tu yg malas tu :)

Hehe.. Tu la. Seronok tgk orang jadi.
Ada x alat utk gemukkan badan. Grrr

Panas tu depend la kot chic na. Adik nani pakai die ckp x panas. Ok2 la.. Tp ada orang pakai panas. Mungkin ketebalan kulit kot. Ke lemak???

Kena pandai kawal suhu la. Terkejut perut nnti

Hehe.. Tu la. Smbil santai tgk tv pun boleh.

hehehehehe macam2 skang nak kuruskan
tapi bagus ar g ni
ida ucapkan slam perkenalan ye
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com

pakai mcm tu jer senang la..pastu blh wat kerja lain...best2


vry effective posts regarding health care....
keep posting these types of helpful things regarding fitness ..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top