Special Offer

Tuna Cheese Loaf

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Lega rasanya ari dapat jejak balas bloglist wajib terjah. Tapi bukan semua la. Baru separuh.. Kena slow-slow. Maklumlah.. Nak kembali aktif ni..

Malam ni punye kisah..

Berinai- memandangkan inai dijari pun dah nak habis maka saya tambah lagi yang baru. Sambil relax tengok movie and bw sebelum sambung buat keje jap lagi. Hee.. Gigih malam ni tunggu inai kering. Selama ni tak sempat kering dah basuh da.

Tuna Cheese Loaf- Menu saya hari ini roti je.. No nasi, no ayam etc. Ini bukan protes minyak naik ye. Tapi saya tak berselera nak makan nasi. Cam mana nak gain weight macam ni kan? Memang tak la. Tak pe. Roti pun mengenyangkan jugak.


5 Komentar untuk "Tuna Cheese Loaf"

rajinnya nani berinai.. teringin lak tengok. huhu..

rajinnya nanie berinai.. :)

suka pakai inai yea. :)

nani rajin gak pakai inai akak ni kawen dulu jer pakai hihihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top