Special Offer

Author

Review Palmer's Cocoa Butter

Assalamualaikum...

Khas untuk kalian yang ada masalah bibir kering dan menggelupas.Mungkin kalian rasa buntu dah nak guna produk apa seperti saya. Bulan puasa yang lepas bibir memang kering agak teruk di akhir-akhir Ramadhan. So saya ke farmasi tanya produk apa yang bagus untuk kulit kering. Then pharmacist suggest guna Lipice. Ohhooooo.. Lipice memang murah tapi tak berkesan for me.. Saya tanya selain lipice apa lagi yang bagus. Pharmacist tadi cakap ada tapi mahal sikit. Die pun masuk ambil produk Palmer's ni. Before this saya pernah pakai produk Palmer tapi untuk parut.


Pakai Palmer's Cocoa Butter Formula ni memang untuk rawat bibir kering je. Tak de kesan untuk merahkan, mungilkan ke semua tu. Bile bibir kering, pakai lip tint, lipstick, lip cream semua tak cantik. Produk ni ada vitamin E.
My Review
Mula-mula pakai memang rasa tak selesa sebab rasa macam pakai marjerin. Name pun cocoa butter formula mestilah macam butter kan. Selepas empat lima kali pakai dah ok dah.. Bibir dah tak kering dah. Memang recommended. Cume tak suke tekstur die je la macam pakai marjerin. Harga tak de la mahal. Yang saya beli ni almost RM18. Tak ingat
*saya pernah pakai marjerin tapi tak efektif langsung.

Repurchase? YES!
Jumpa next review. Terima kasih..
1 Komentar untuk "Review Palmer's Cocoa Butter "

lip balm a.k.a. lip butter ni bagus...akak pakai jugak...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top