Special Offer

Surprise.. Surprise...

Assalamualaikum..

Hello Saturday... Tak sabar Ahad (esok). Alhamdulillah pagi yang agak busy. Tup..tup data habis. Bukak CimbClicks and M2U line busy sedangkan website lain boleh je bukak. Check BR1M ehhhh... nak topup pun tak boleh bile nak bukak mbb n cimb. Grrr... Syukur Alhamdulillah bagi sesiapa yang dapat BR1M. Gunakan sebaik mungkin bantuan yang diberikan. Yang dapat bonus tu pun manfaatkan sebaik mungkin.


Semalam keluar jumpa Lurviey cari sayur then malam kelmarin he said ada surprise untuk me. Dah tak surprise la sebab inform. Lol. Di sebabkan android yang sedia ada ada problem dengan charger port since November tahun lepas, and Lurviey tak de masa nak pergi betulkan di kedai, maka me dapat new android. Lagi senang la nak reply customer disebabkan ipong me ni masih belum update lagi version yang latest. Last update 2012, sebab time tu kat hostel boleh gune lagi wi-fi. Now pihak pengurusan dah disable wifi untuk mobile. Jadi tak dapat la nak update. Kena tunggu balik rumah dulu nanti la. The best phone for me yang tak bagi masalah langsung (hanya update version je). Bateri tak pernah tukar, jatuh berbelas kali dalam masa 6 tahun masih ok, semuanya masih ok and tip top.

Thanks bb booo bagi ipong nam tahun lepas and semalam bagi phone baru.. Lepas ni lebih keje keras lagi sebab tak de alasan dah.. Lol..

Projek DIY on weekend terpaksa postponed di sebabkan tak cukup barang sebab tak sempat nak beli. Have a great weekend peeps!
0 Komentar untuk "Surprise.. Surprise..."

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top