Special Offer

Author

Petua Nak Keraskan Nasi Lembik

Petua Keraskan Nasi Lembik | Petua Nasi Lembik | Petua Nak Keraskan Nasi | Cara Nak Elakkan Nasi Lembik


Assalamualaikum 

Excited lepas subuh semalam nak memasak. Sekali masak terlebih sikit letak air dan nasi pun lembik. Alahai. Dah banyak masak. Kalau sikit campur je air buat bubur terus. Google la cari cara nak keraskan nasi lembik. Satu cara je yang saya boleh buat. 


Ye masukkan telur dua biji dalam nasi yang lembik tu macam gambar kat atas ni. Nasib la menjadi. Boleh la goreng nasi. Sekian sahaja pengkongsian petua untuk nasi lembik.
1 Komentar untuk "Petua Nak Keraskan Nasi Lembik "

wahhh betul ke? Baru Farah tau...Thanks for sharing, next time kalau nasi terlembik bolehlah Farah cuba ni...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top