Once you choose hope, anything's possible

Peluang Perniagaan Usahawan Butik Online Muslimah

Peluang Perniagaan 2016 | Peluang Perniagaan Online | Perniagaan Butik Online | Perniagaan Pakaian


Assalamualaikum 


Berita baik untuk anda yang ingin memulakan perniagaan secara online tahun ini.. Khas untuk anda yang sedang mencari peluang untuk membuka perniagaan dengan pakej yang sangat berpatutan dan murah. Dengan pakej yang ditawarkan ini anda akan memiliki Butik Online anda sendiri lengkap dengan pelbagai produk yang menarik untuk dijual serta penghantaran produk diuruskan 100% oleh pihak kami. 

Kebiasaannya untuk memiliki website e-dagang lengkap dengan sistem shopping cart memerlukan modal bermula sekitar RM1600-RM2200. Namun dengan pakej yang ditawarkan oleh kami anda akan memperolehi all in one yang sangat berbaloi iaitu, 

  1. Website e-dagang dengan sistem shopping cart
  2. Facebook pages yang akan kami set up kan untuk ada
  3. Produk disediakan - anda tidak perlu menanggung stok beku dan memikirkan apa barang yang perlu dijual.
  4. Latihan disediakan - latihan pengurusan website dan juga pemasaran facebook di training centre kami.
  5. Keuntungan yang tinggi 33% untuk setiap produk 

Sesi latihan yang disediakan untuk anda akan di ajar oleh mentor yang hebat dalam perniagaan online dan telah menjana pendapatan RM100,000 setiap bulan. Apa yang anda perlu adalah ikut setiap langkah yang diajar oleh mentor semasa latihan dijalankan. Pendedahan teknik pemasaran yang hebat untuk menjana dan meraih keuntungan yang maksimum akan didedahkan sepanjang latihan diadakan. Hanya bermodalkan RM1500 anda memperoleh pakej lengkap butik online beserta bimbingan dan latihan dari pakar hebat. 

Di bawah ini merupakan screenshoot pakej all in one Butik Online Muslimah iniContoh penerangan bagi produk, saiz dan cara untuk beli


Jadi, tunggu apa lagi.. Mulakan langkah anda untuk menjadi seorang usahawan butik online hari ini juga. Whatsapp 0106000787 untuk menjadi Usahawan Butik Online yang berjaya dengan bimbingan pakar yang berpegalaman0 Comment for "Peluang Perniagaan Usahawan Butik Online Muslimah "
Back To Top