Special Offer

Author

Misi Tambah Berat Berjaya - Januari Mission

Weight Gain Journey | Workout For Skinny | Weight Training | Food For Fuel | Cara Naikkan Berat Badan Dengan Cepat | Fitness Challenge


Assalamualaikum 

Genap sebulan on mission untuk  'gain weight'. Hampir tercapai target. Weeee.. Bulan Feb targetnya nak fokus weight training macam sebelum ni. (weekly routine) tapi terpaksa hold sebab nak add more kgs lagi then baru start workout. Total berat yang berjaya ditambah pada 31 Jan 2016 adalah 8kg. Struggle gilos** 


Bile berat naik ke satu angka yang tak pernah di capai baru dapat memahami perasaan orang yang berbadan besar macam mane. Ada perasaan tak selesa dan happy at the same time. Lol... The only workout yang mampu saya buat setiap hari adalah squat, tapi maintain je 40 atau 60 kali sehari. Tak larat nak tambah lebih dari tu untuk mase sekarang. Di sebabkan sekarang memang nak gain weight jadi kena tambah kalori intake setiap hari dan 6 meals setiap hari. Kalau yang follow IG tu pasti muak tengok gambar makanan je sepanjang satu bulan ni. Lol.. 


Kesimpulannya, misi gain weight bulan januari berjaya sebab target untuk permulaan 5kg je. Bukan mudah nak gain 1kg. Tapi nak hilang sangatlah mudah . Skip je sehari makan, berkilo turun. Ngeeehhhh. Lagi satu bukan berat je naik, tinggi pun naik *confuse plak* Dah remaja bangka masih lagi naik tinggi? Lol. Till then thank you..

Jemput baca CARA MUDAH SAYA NAIKKAN BERAT BADAN 

0 Komentar untuk "Misi Tambah Berat Berjaya - Januari Mission "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top