Special Offer

Popia Basah Omar KK Taman Setapak Indah

Popia Basah Omar KK Taman Setapak Indah | Popia Basah Sedap Danau Kota | Tempahan Popia Basah Sedap KL & Selangor | Santai Makan


Assalamualaikum 

Kredit: Omar KK Popia FB
Tekak teringin nak makan rojak petang semalam. Sekali bile sampai kat area nak beli rojak, tak de pulak rojaknya. Maka tukar plan beli makanan lain. Gerai popia ni area kawasan Taman Setapak Indah jalan nak ke Danau Kota. Area ni memang ada banyak gerai-gerai tepi jalan dan ada macam-macam jenis, ada nasi bajet, abc, laksa pailang, rojak, nasi ayam adek, kuih muih, nasi beriani, nasi ayam kukus, popia basah, minuman dan banyak lah! 
 
Saya memang tak pernah makan popia basah dan selalu kalau tengok pun tak pernah terasa nak cuba. Jadi semalam singgah kat Omar KK Popia teringin nak cube beli. 1 set 5PC RM3.50. Murah. Ramai jugak yang beli, jadi tak salah nak cube jugak.

Lepas beli masuk kereta terus cuba satu. Memang sedap! Confirm lepas ni nak beli lagi. Sos die pun sedap. Kulit popia die pun lembut dan isi dalam die perghhh memang sedap!



0 Komentar untuk "Popia Basah Omar KK Taman Setapak Indah "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top