Special Offer

Pizza Di AEON Big Wangsa Maju

 Pizza AEON Big Wangsa Maju | Pizza Murah | Cara Buat Pizza Mudah | Makan-Makan RNC


Assalamualaikum 

Craving pizza kat AEON Big, ajar Lurviey pergi Wangsa Maju. Lame tak makan. Makan panas-panas. Fuhhh sedapnya. Simple-simple aje. #makanmakanrnc 

Time bulan puasa ada topping rendang. Sedapnya.. Teringin rendang plak. Tapi tak de. My fave, hawaiian pizza. Dua slice dah cukup dah. Bukan nak makan sangat pun cume teringin. Lol.. Yang kat bawah ni Peperoni pizza. 

Sebenarnya buat pizza ni senang je tapi dohnye tu macam leceh. Betul tak? Kalau ada penyakit malas memang tak menjadi la pizza. Jawabnye tunjuk-tunjuk je kat kedai. Pizza AEON Big ni RM3.90 je. Murah kan. Yang kecik tu je. Kalau kat AEON Setiawangsa langsung tak best sebab dah buat siap-siap. Ok la. Sekian sahaja entri pemanasan kali ni. Busy bee tak sempat nak update blog. Rindu nye nak menulis. Cube nak menulis tapi alahai, tak berapa rajin nak menaip laaa.. Jom tengok video kat bawah ni. 


Till then, jumpe lagi next video. Kena gagahkan tangan menaip.

0 Komentar untuk "Pizza Di AEON Big Wangsa Maju "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top