Special Offer

Memorable Canvas With Printcious


Personalized Gift With Printcious | Idea Hadiah Istimewa Untuk Yang Tersayang | Personalized Gift Murah Dan Unik


Assalamualaikum
Abadikan kenangan atas kanvas dengan servis daripada Printcious. Tak tahu nak pilih gambar mane satu jadi saya pilih gambar ni je la. Satu gambar family mase raya dan satu lagi gambar mase lepas grad.
At first ingat gambar family tu lagi besar dari yang gambar saya dengan Lurviey sebab harga canvas family tu RM67 dan gambar dengan Lurviey RM60. Gambar agak gelap sikit dari gambar asal dan maybe kalau kalian nak buat kena edit gambar bagi cerah sikit so dalam kanvas nanti nampak nice.


Kat bawah ni unboxing video. Boleh skip terus ke minit 1.38. Sorry for bad quality. Tunggu kamera baru sampai. Hehe. Kamera yang sedia ada malas nak guna sebab tak leh connect Wifi. Lol. Have a great day peeps!



Website 

Facebook 

Instagram 

0 Komentar untuk "Memorable Canvas With Printcious "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top