Special Offer

Author

10 Barang Yang Saya Nak Beli Di Ezbuy

10 Barang Yang Saya Nak Beli Di Ezbuy | Ezbuy Malaysia | Shopping Online Barang Murah | Shopping Barang Kahwin Murah


Assalamualaikum

Pernah dengar ezbuy? Bagi kalian yang tak pernah dengar dan tak tahu boleh baca sampai habis entri ni.

Ezbuy merupakan platform untuk kalian shopping barang direct dari China, USA, Taiwan. Ezbuy menawarkan harga yang sangat rendah dan mempunyai pelbagai jenis produk yang pastinya buat kalian ketagih nak shopping selalu. Kat ezbuy ni ada macam-macam daripada pakaian lelaki, perempuan, kanak-kanak, barang kecantikan, barang mainan, barang untuk rumah, beg kasut, gadget, alat senaman dan barang-barang automotif pun ada. Cukup lengkap plus harga murah. Agak-agak apa 10 jenis barang yang saya nak beli kat ezbuy ye?
 
10 Barang Yang Saya Nak Beli Di ezbuy.

  • 1- Massage Pillow- Salah satu item yang saya nak beli sebab harga murah. Sehari-hari kerja menghadap PC, kena duduk lebih daripada 8 jam memang menyakitkan belakang, leher jadi lenguh. Massager ni portable so boleh bawak pergi mane-mane je. Sambil buat kerja pun boleh gune massage pillow ni. Mesti badan rase segar lepas gune massage pillow ni. Harga massage pillow ni RM68.28 sahaja. Boleh tengok detail produk kat sini - https://goo.gl/3C5Rrk
  • 2- Kasut Kahwin (Lace Shoes)  - Kasut pun cantik-cantik. Beberapa bulan lepas saya ada check kasut untuk kahwin. Harga untuk kasut macam kat atas ni di website lain harga RM135 tapi di ezbuy RM37.55!! Fuhhhh jimat RM97.45. Nasib baik tak beli lagi. Lol.. Plan untuk nikah nanti nak cari kasut and baju sendiri je. Nak tengok lain-lain wedding shoes kat sini - https://goo.gl/qVvvWq
  • 3- Handbag Chain Bucket  - Saya suke beg ni dan beg macam ni sesuai untuk santai hujung minggu. Cantik dan murah. Harganya hanya RM16.90. Murah sangat kan? Selain beg ni banyak lagi Fashion bag banyak yang cantik-cantik dan murah. Kalau kalian jenis suke bergaya tapi dengan bajet yang murah boleh la beli fashion bag. Saya suka fashion bag sebab tahan lasak dan boleh selalu tukar-tukar sebab murah je. Rujuk kat sini untuk detail - https://goo.gl/qU6IN7
  • 4- Electric Korean BBQ  -Saya tertarik dan berminat dengan Electric Korean BBQ ni.  Boleh santai dengan family buat bbq kat rumah sahaja. Mudah digunakan, senang nak bawak pergi travel jugak. Yang penting senang nak cuci lepas gune. Sambil BBQ boleh rapatkan hubungan dengan family. Untuk set BBQ ni hanya RM85.52 sahaja. Klik sini - https://goo.gl/o4kJQl
  • 5- Bohemian Dress - Bohemian style memang fave saya since 2013 lagi.  Dress kat atas ni murah je tau. RM42.83 sahaja.. Ada size S-XL. Murah dan cantik. Boleh gayakan dengan skinny jeans.  Kalau kalian yang tengah cari dress untuk pergi dinner ofis or kolej ke boleh cari kat ezbuy ni. Mampu milik dan banyak pilihan.Kalau kalian nak beli dress ni boleh beli kat sini - https://goo.gl/melE8r

  • 6- Bluetooth Earphone - Earphones adalah satu benda wajib saya bawa if keluar ke mana-mana. Dah lame saya cari jenis wireless tapi mostly harga memang mahal sikit. Kat ezbuy saya ada jumpa harga mampu milik. Dengan wireless earphone lebih murah untuk saya bergerak lagi-lagi time workout. Kalian yang tak berserabut dengan wayar boleh beli wireless earphone ni https://goo.gl/QTX4q6
  • 7- Craft Paper - Sebut craft paper, macam-macam benda boleh buat tau. Saya nak buat kad kahwin. Print sendiri. Ramai yang DIY gune craft paper je. Kat ezbuy ada macam-macam saiz. Ramai dah sekarang DIY kad kahwin sendiri gune craft paper. Selain kad boleh buat thank you tag, paper bag, untuk art dan banyak lagi. Nak juga craft paper murah? Dapatkan kat sini https://goo.gl/3OOjtP
  • 8- Wedding Bouquet- Sebut pasal kahwin ni memang tak lari dari wedding bouquet. Nak gune fresh flower? Memang mahal la. Jadi boleh cari beli artificial flower je. Banyak yang cantik-cantik kat ezbuy. Macam bunga kat atas ni harga RM12.28 sahaja. Murah kan. Tak perlu nak ubah-ubah dah bunga tu. Tempat pegang pun dah cantik. Kalau tak nak buat kahwin boleh beli untuk hias atas meja. Deco kat office or kat rumah. Cantik ni. Item ni wajib beli! Murah dan jimat. Kalau nak buat sendiri saya dah check kost memang lebih RM25. Ada macam-macam warna ikut tema majlis kalian. Tengok kat sini - https://goo.gl/0dz2H8

  • 9- Bohemian Bracelet - Saya suke bohemian jewelry. Cantik. Kat ezbuy pun ada yang cantik-cantik. Kalau bohemian bracelet ni selalunya boleh mix and match dengan banyak baju. Sebab colourful. Harga gelang kat atas ni RM8.28 sahaja. Beli kat sini - https://goo.gl/Sn3cgz

  • 10- Artificial Carpet Grass - Kalau duduk apartment, condo boleh beli artificial ni letak kat balkoni. Sesuai sangat untuk rumah yang tak berumput tapi nak ada rumput. Feeling macam dalam garden. Dalam office pun boleh letak. Ada banyak saiz so boleh pilih nak besar nak kecik semua ada kat sini - https://goo.gl/shk9Iy
Tak mahal ke beli barang dari luar? Harga barang murah tapi bile campur shipping macam mahal je. Selalu ada yang complaint beli barang kat luar tapi mahal disebabkan berat barang.Nak shipping murah? Hanya dengan PRIME sahaja. Apa tu PRIME?


Secara ringkasnya, kalau kalian nak beli barang dengan murah mase buat carian cari label Prime (Prime Filter). Dengan PRIME, barang banyak dan berat macam mane pun hanya perlu bayar RM8.80 sahaja untuk shipping fee. Murah kan??

Contohnya macam kat bawah ni.
Semua barang kat atas ni memang berat dan packaging besar. Confirm shipping fee mahal. Tapi dengan PRIME RM8.80 sahaja. Murah tak? Sangat-sangat murah! Penjimatan berganda ganda. Boleh tambah banyak barang lain lagi. Jom shopping dengan PRIME kat sini - https://ezbuy.my/Prime

bit.ly/nanieydotcom

Klik banner di atas untuk dapatkan RM15 FREE SHOPPING VOUCHER
Shopping barang serendah RM19.90 di sini ->  http://bit.ly/allrm19
Dapatkan 50% OFF di sini ->  http://bit.ly/allsave50


2 Komentar untuk "10 Barang Yang Saya Nak Beli Di Ezbuy"

Saya pon baru scroll sekali lalu je di ezbuy. Lepas ni kena tenung satu2 barangnya. Mcm best je

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top