Special Offer

First Impression Review senZues Body Lotion

First Impression Review senZues Body Lotion | Review senZues Body Lotion | senZues Body Lotion Lumi Bright


Assalamualaikum

Last week dapat parcel daripada senZues Malaysia, ingatkan parcel daripada Althea. Emmm.. Tak tahu la barang tu hilang kat mane. Emmm.. Saya dapat Lumibright Body Lotion. Selain Lumibright ada Nigthactive, Hydracool, Cellactive, Hydrafirm.
Lumibright knows that the key to luminous and flawless skin is to control the formation of skin pigmentation. 

First Impression Review 
  • Packaging super cute. Leper gitu. Mudah la nak letak dalam beg kalau nak ke mane-mane.Saya dapat yang 200ml. Body lotion ni boleh didapati dalam botol 60ml, 200ml dan 350ml.
  • Bau die sangat wangi. Macam dah jatuh hati kat brand ni.
  • Bile sapu kat tangan rase sangat lembut dan tak melekit macam certain lotion. 
  • Tekstur die agat pekat berbanding sesetengah lotion yang cair. Sapu sikit je dah lembut kat tangan
  •  
Recommended? Yes/No 


Entri ni First Impression Review jadi saya tak dapat nak tengok result lagi. Baru je sehari guna. Kena konsisten guna baru boleh bagi result.. Nanti saya update lagi. 


More info mengenai senZues boleh ke 



0 Komentar untuk "First Impression Review senZues Body Lotion "

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top