Personalized Gifts Dengan Printcious

Personalized Gifts Dengan Printcious | Online Gift Shop Malaysia


Assalamualaikum 

Buntu nak cari hadiah cantik dan menarik untuk yang tersayang? Kalian boleh dapatkan di Printcious.. Printcious merupakan salah satu "online gift shop malaysia" yang menawarkan pelbagai hadiah yang unik, cantik dan menarik untuk kalian hadiahkan kepada yang tersayang. Yang bagusnya adalah kalian boleh customized hadiah tersebut. Sesuai untuk pelbahai jenis event seperti majlis graduasi, majlis hari lahir, nak bagi kat boss yang nak pencen pun boleh.

Hanya dengan 4 langkah yang mudah untuk kalian buat hadiah yang unik dan pastinya cantik. Kalian boleh pilih hadiah apa yang kalian ingin berikan kepada yang tersayang seperti di bawah ini;antara pilihan yang ada seperti T-Shirt (kalian boleh buat couple T-shirt), Mugs (kalian boleh design dan tulis kata-kata motivasi di Mugs) Baby rompers (kalian boleh hadiahkan untuk anak sendiri atau anak kawan kalian atau mungkin juga untuk anak buah kalian yang baru lahir) dan lain lain.

 


Macam mana nak personalized gift ni? Mudah sahaja. Hanya dengan 4 langkah je.




Pertama, Kalian boleh hadiah yang kalian ingin berikan. Contohnya  Jigsaw Puzzle ni kalian boleh pilih besar mane yang kalian nak, ada A5, A4, A3, A2 bagi pilihan Puzzle berbentuk Rectangle atau boleh pilih bentuk hati. Harga Jigsaw Puzzles ni serendah RM29.90. Murah kan? 



Berbaloi ke bagi hadiah Jigsaw Puzzle ni? berkualiti ke? Jigsaw Puzzle ni sangat-sangat berbaloi dan kualiti daripada Printcious dijamin terbaik . Dengan menggunakan teknologi terkini heat transfer gambar yang dihasilkan ini dijamin terbaik dan kualiti kadbod yang kukuh dan kemas. 


 Kalian boleh pilih 'Create You Own'

Kemudian kalian pilih saiz yang diinginkan dan klik 'Start Designing'. Kalian boleh masukkan gambar yang kalian inginkan atau gambar kenangan yang menggamit memori untuk kalian abadikan dalam bentuk hadiah.

Ketiga, selepas masukkan gambar kalian boleh la Edit nak letak kata-kata jika mahu. Kemudian boleh klik Done jika kalian sudah berpuas hati.


Keempat dah pun siap ! Seterusnya, kalian klik Add To Cart . Jika kalian nak tambah kuantiti boleh ubah kuantiti kemudian Add To Cart. Jika kalian tidak berpuas hati kalian boleh klik Edit My Design Again

Kemudian kalian boleh la Checkout dan tunggu barang kalian di proses. Total untuk Jigsaw Puzzle bersaiz A3 ini adalah RM75.90 selepas diskaun 30%. Murah kan? Free Shipping lagi untuk hadiah yang bernilai RM50 ke atas bagi Semenanjung Malaysia. 

Jadi kalian tunggu apa lagi.. Lepas ni tak perlu pening-pening nak mencari online shop yang boleh personlized gift dah. Printcious kan ada. Hanya order online sahaja. Paling best menjimatkan wang dan masa,kalian  tak perlu nak ke kedai. Kalian boleh lihat banyak positive feedback daripada pelanggan Printcious yang berpuas hati dengan servis yang mereka ditawarkan. (rujuk gambar di bawah). Sesuai sangat dengan tagline Printcious "Precious Gifts From Your Heart”.

Jika anda mencari custom mug printing in malaysia,lanyard atau magic mugs jangan lupa untuk menghubungi mereka. Mungkin anda ada sebarang acara harijadi atau perkahwinan? malaysia photo booth rental adalah salah satu cara untuk menceriakan suasana.



0 Komentar untuk "Personalized Gifts Dengan Printcious"

IKLAN


Back To Top