Borong Kurma Murah Di Syabab Dates


 Assalamualaikum.. 

Borong Kurma Murah Di Syabab Dates | Setiap tahun bulan Ramadhan ini adalah salah satu aktiviti wajib kami cari kurma untuk diagihkan pada jiran jiran dan random public people. Rasanya masih belum terlewat lagi untuk agihkan kurma. 

kredit: Syabab Dates

Semalam pertama kali aku sampai di Syabab Dates di Bangi Kawasan Shabab Dates ni berdekatan dengan Wawa Cosmetic dan juga Fynnjamal RTW. Ada macam macam jenis kurma kat sini. Pilih je nak yang macam mana. Selain kurma, ada barbican, kacang gajus, pistachio, cuka kurma, pati kurma, kurma fresh pun ada.

 

Difahamkan Syabab Dates berpengalaman selama 20 tahun dalam membekalkan kurma dan makanan sunnah yang lain diimport dari Madinah, Iran, Jordan, Tunisia dan lain lain.  Pelbagai jenis kurma BERKUALITI TINGGI pada harga borong (Minimum 3 CTN setiap jenis) boleh korang beli kat sini seperti


✅ 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚𝐦𝐢 𝐉𝐮𝐦𝐛𝐨 𝟔𝐤𝐠 - RM190/ctn
✅ 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚𝐦𝐢 𝐀𝐀𝐀 𝟔𝐤𝐠 - RM180/ctn
✅ 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚𝐦𝐢 𝐀𝐀 𝟔𝐤𝐠 - RM160/ctn
✅ 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚𝐦𝐢 𝐀 𝟔𝐤𝐠 - RM90/ctn
✅ 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐚𝐦𝐢 𝐀𝐀 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 𝐏𝐚𝐜𝐤 - RM215/ctn
✅ 𝐀𝐣𝐰𝐚 𝐉𝐮𝐦𝐛𝐨 𝟓𝐤𝐠 - RM270/ctn
✅ 𝐀𝐣𝐰𝐚 𝐋𝐚𝐫𝐠𝐞 𝟓𝐤𝐠 - RM225/ctn
✅ 𝐀𝐣𝐰𝐚 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦 𝟓𝐤𝐠 - RM185/ctn
✅ 𝐀𝐣𝐰𝐚 𝐒𝐦𝐚𝐥𝐥 𝟓𝐤𝐠 - RM150/ctn
✅ 𝐀𝐣𝐰𝐚 𝐒𝐦𝐚𝐥𝐥 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 𝐏𝐚𝐜𝐤 𝟔𝐤𝐠 - RM258/ctn
✅ 𝐀𝐣𝐰𝐚 𝐋𝐚𝐫𝐠𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 𝐏𝐚𝐜𝐤 𝟔𝐤𝐠 - RM230/ctn
✅ 𝐌𝐚𝐛𝐫𝐨𝐨𝐦 𝟓𝐤𝐠 - RM180/ctn
✅ 𝐌𝐚𝐛𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 𝐏𝐚𝐜𝐤 𝟔𝐤𝐠 - RM234
✅ 𝐒𝐚𝐟𝐚𝐰𝐢 𝐉𝐮𝐦𝐛𝐨 𝟓𝐤𝐠 - RM150/ctn
✅ 𝐒𝐚𝐟𝐚𝐰𝐢 𝐋𝐚𝐫𝐠𝐞 𝟓𝐤𝐠 - RM130
✅ 𝐒𝐚𝐟𝐚𝐰𝐢 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 𝐏𝐚𝐜𝐤 𝟔𝐤𝐠 - RM185
✅ 𝐀𝐦𝐛𝐚𝐫 𝟓𝐤𝐠 - RM290/ctn
✅ 𝐑𝐨𝐭𝐚𝐛 𝐒𝐮𝐤𝐤𝐚𝐫𝐢 𝟓𝐤𝐠 - RM105/ctn
✅ 𝐌𝐞𝐝𝐣𝐨𝐨𝐥 𝐋𝐚𝐫𝐠𝐞 𝟓𝐤𝐠 - RM230
✅ 𝐌𝐞𝐝𝐣𝐨𝐨𝐥 𝐉𝐮𝐦𝐛𝐨 𝟓𝐤𝐠 - 275/ctn
✅ 𝐊𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐑𝐚𝐛𝐢 𝟓𝐤𝐠 - RM65/ctn
✅ 𝐓𝐚𝐧𝐠𝐤𝐚𝐢 𝐓𝐮𝐧𝐢𝐬𝐢𝐚 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐧𝐚 𝟏𝟐 𝐛𝐨𝐱 - RM110/ctn
✅ 𝐓𝐚𝐧𝐠𝐤𝐚𝐢 𝐓𝐮𝐧𝐢𝐬𝐢𝐚 𝐀𝐫-𝐑𝐚𝐮𝐝𝐡𝐚𝐡 𝟏𝟐 𝐛𝐨𝐱 - RM90/ctn
✅ 𝐑𝐨𝐭𝐚𝐛 𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐑𝐮𝐛𝐛𝐢𝐞𝐬 𝟏𝟔 𝐛𝐨𝐱 - RM110/ctn
✅ 𝐑𝐨𝐭𝐚𝐛 𝐅𝐚𝐭𝐢𝐦𝐚𝐡 𝟏𝟐 𝐛𝐨𝐱 - RM80/ctn
✅ 𝐑𝐨𝐭𝐚𝐛 𝐋𝐚𝐭𝐢𝐟𝐞𝐡 - 𝟏𝟔 𝐛𝐨𝐱 - RM70/ctn
✅ 𝐑𝐨𝐭𝐚𝐛 𝐀𝐥-𝐌𝐚𝐝𝐢𝐧𝐚𝐡 𝟏𝟐 𝐛𝐨𝐱 - RM85/ctn
 

Banyak jenis kan kurma, confuse nak pilih yang mana satu. Aku memang datang sini nak beli kurma Ajwa sebab first time aku makan kurma Ajwa masa dalam wad bersalin dulu. Akak yang duk sebelah katil aku bagi. Masa tu aku rasa nikmatnya kurma Ajwa ni. Ajwa kan kurma mahal so rasanya memang lain daripada kurma biasa. Kat sini korang boleh dapatkan kurma Ajwa secara timbang or yang premium dalam packaging. Kalau pandai cari boleh je dapat harga yang murah. 

Korang kalau berminat nak dapatkan kurma atau makanan sunnah yang lain boleh terus ke 

Tamar Oasis
No 28, Hub Perindustian Suntrack, Off Jalan P1A 
Seksyen 13, Kawasan Perindustrian Bangi
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
018 3175022
Facebook : Syabab Dates

3 Komentar untuk "Borong Kurma Murah Di Syabab Dates "

oh dekat bangi.. nanti boleh la pergi beli :)

banyak nya kurma...
tapi kak ret mmg suka kurma basah2 je...
kurma yg nabi kan jenis kering kan, mmg x makan sangat...

Akak baru je beli kurma Medjool premium kt shopee...bleh tahan gak harganya..x pernah sampai sini lagi..nampak menarik banyak kurma pilihan

Back To Top