Warna Warni Kehidupan.

Salam Semua....

Emm akhirnya pagi td sampai jugak kat KL. Alhamdulillah sepanjang perjalanan tak de apa yg buruk happen. Cuma aku je rasa pening macam mabuk.. Kejap je seminggu kat rumah then da balik KL semula. Banyak benda yang perlu disettle kan... Emm.. begitulah kehidupan macam-macam benda yang nk kena buat.. dengan pelbagai perasaan...

EXAM + THESIS + ASSIGNMENT= PRESSURE

Sampai KL je Lurviey aku yg datang amik.. Ngee... Happy nyer dapat jumpa lagi. After seminggu tak jumpa then ari dapat jumpa balik. Then pergi sarapan.. Da lama tak sarapan sama2...  Then balik kolej check in then rest... After rest keluar lepak and borak2 tentang masa depan dan byk lagi perkara2 lain yang perlu disettlekan.. Aku pun semakin berdebar-debar memikirkan bagaimana masa depan aku nnti...

P/S: DA DPT BUKAK BLOG TETIBA BLUR NK POST ENTRI APA. WISH ME LUCK... :)
Tag : personal
0 Komentar untuk "Warna Warni Kehidupan."

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top