Special Offer

Author

Planet Nibiru- Kiamat 2012?

Salam Semua...

Bagi korang yang sering mengikuti isu-isu semasa mesti tahu pasal planet Nibiru ni yang dikatakan akan melanggar bumi pada tahun 2012 dan akan menyebabkan kiamat. Sejauh manakah kesahihannya.. Jom baca berita hari ni berkenaan planet Nibiru yang dikatakan tidak akan melanggar planet Bumi. Jom Baca....

_________________________________________________________________________________

KUALA LUMPUR - Kerajaan menolak dakwaan bahawa Planet X atau Planet Nibiru akan melanggar Bumi dan menyebabkan kerosakan teruk pada tahun 2012.

Agensi Angkasa Negara (Angkasa) telah bekerjasama dengan agensi angkasa lepas antarabangsa seperti Pentadbiran Aeronautik dan Angkasa Kebangsaan (NASA) Amerika Syarikat bagi menjalankan pemantauan berhubung dakwaan tersebut.


Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi, Datuk Dr. Maximus Ongkili berkata, NASA juga mengatakan bahawa tiada bukti sahih tentang kewujudan Planet Nibiru dalam pencerapannya.


"Setakat ini tiada satu pun objek dalam angkasa lepas yang dikenal pasti memberi ancaman kepada Bumi secara langsung.
"Sekiranya kewujudan planet itu sahih, ia akan dapat dilihat dengan mata kasar dan pastinya ahli astronomi akan buat pemantauan objek tersebut kerana semakin menghampiri bumi seperti yang dikatakan," katanya pada sesi soal jawab Dewan Negara di Parlimen di sini semalam.
_________________________________________________________________________________
Apa komen anda?? Aku?? Tiada Komen... Hanya share dengan some of you yang tak baca paper.. Ni berita pilihan awal pagi.. Pilihan NBL...

SUMBER:KOSMO

P/S:SEMOGA USIA BUMI NI PANJANG LAGI, SEMOGA AKU PANJANG UMUR.. BYK LAGI BENDA YANG AKU TAK BUAT DALAM DUNIA NI...
5 Komentar untuk "Planet Nibiru- Kiamat 2012?"

tgu dlu mthr trbt dari barat,tgu babi2 dhapuskn,tgu xda sorg pun y ucp kalimah Allah,tgu dlu imam mhdi perintah dunia,...

Hr tu aku g planet nibiru...jmp makhluk mcm ikan tp brng2 atas daratn..hrp percaya

tgu dlu mthr trbt dari barat,tgu babi2 dhapuskn,tgu xda sorg pun y ucp kalimah Allah,tgu dlu imam mhdi perintah dunia,...

Hr tu aku g planet nibiru...jmp makhluk mcm ikan tp brng2 atas daratn..hrp percaya

aku pun xtau npa ada 2 komen y sm..pening..

kiamat adalah rahsia tuhan...apa pun ia semakin hampir...buktinya dunia semakin tidak setabil...dan manusia semakin ganas...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top