Special Offer

Author

Tersungkur Aku Di Pintu Kemalasan

Salam Semua... Cepatnyer la masa berlalu.. Sedar tak sedar da petang Sabtu da pun... Sigh** Terasa tak cukup lagi menikmati ari Sabtu. Tapi apapun masa itu tidak akan berhenti. Sejak akhir-akhir ni aku terasa malas nak update blog. Sebab tu la tajuk entri aku macam kat atas tu.. Bila ada perasaan malas tu apapun tak leh buat la.. Kena diri sendiri yang menggerakkan. If orang lain yang cuba untuk menggerakkan tetapi tuan empunya badan tidak mengambil inisiatif untuk bergerak jawabnya.... korang fikir la sendiri...

Kenapa aku letak gambar panda?? Sebabnya di negaraChina Pandadi anggap binatang yang paling malas. Emm.. adakah disebabkan aku suka panda aku pun jadi malas?? Huhu...

Apapun..mungkin lewat malam nanti aku akan update personal entri.. Da lama tak de personal entri...Jumpa lagi NBL..

P/S: MOOD: MALAS LAGI
Tag : personal
0 Komentar untuk "Tersungkur Aku Di Pintu Kemalasan"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top