Special Offer

Author

Sumpah Aku Tak Percaya.

Salam Semua...
Pejam celik pejam celik da ari sabtu je.. Kejap je.. Sok ahad. Lusa da masuk keje balik. Adoii.. Tapi biar la masuk keje.. Sibukkan diri dengan keje la plak.. Cuti pun macam apa.. Nothing... Tak apa pun. Ingat duk sini dapat la something yang different ke.. Tapi... Kalau la aku tahu macam ni.. awal2 lagi aku da beli tiket balik kampung. Lagi bagus spent time ngan family. Family is everything.. Susah senang pun ngan family. Nak keluar mana2 pun senang ngan family. Kat sini.. Tak de maknenyer..
Emm entri kali ni just nak bercerita bagaimana aku seorang yang tidak mudah untuk percaya pada orang. Lebih2 lagi dengan orang yang aku baru kenal. Maksud aku kawan la. Sejak kecik la mama aku alwiz cakap pilih kawan..jangan mudah percaya pada orang dan ayat power mama aku "jangan sesekali mengkhianati kepercayaan yang mama berikan. Sekali khianati mama tak kan percaya sampai bile2". Dan kini aku pula berpegang dengan kata2 tu. Tapi biasanya it takes times untuk aku percaya kat seseorang. At least one year.. Kadang tu ada yang aku berkawan bertahun pun aku tak percaya.

Ntah la.. rasa kecewa plak tetiba.. tiga hari macam nothing.. hidup macam kosong.. tak de apa2 pun. Aku da bosan la. Terperuk dalam bilik macam apa ntah aku pun tak leh nak describe kan. Dengan keadaan floor yang sunyi. Aku sorang je kat floor aku. Dekat dengan hutan. Tak ke menyeramkan tu.. Aku bosan la.. Kadang kala aku fikir if ada cuti and kite da rest dengan cukup tapi kite rasa boring lebih baik kite tak payah cuti. Keje lagi bagus..

Owh.. berkenaan dengan orang yang tidak boleh dipercayai ni.. Sekali orang tu da buat aku tak percaya, sampai bile2 aku tak kan percaya die lagi. Buat la macam mana pun aku akan sentiasa syak wasangka terhadap janji2 yang ditaburkan. Takat mana la mampu nak tunaikan janji2 tu. Kalau da menipu tu menipu jugak kan.. Kalau tak mampu jangan berani buat janji..

P/S: MOOD KECEWA TAHAP GILER. JANGAN CUBA MAINKAN KEPERCAYAAN AKU. SAMPAI TAHAP AKU MELETUS AKU TAK KAN PERCAYA LAGI DAN AKU AKAN KURANGKAN BERCAKAP.. PUSH STOP!!
Tag : personal
1 Komentar untuk "Sumpah Aku Tak Percaya."

betul2 jgn khianati kepercayaan yg orang berikan pd kita.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top