Special Offer

Author

Jangan Cepat Berlagak

Salam, Hi, Hello Bloggers...

Emm ari ni da ari Isnin kan.. Yeayyyyyyy esok selasa (mood melompat-lompat girang). Sok dapat jumpe Lurviey. Tak sabar nk tunggu 5.30 ptg esok.. Aduhai... Lambatnyer..


Anyway ari ni macam biasa pergi keje jalan kaki dan yang penting be punctual. Yeahhh... Emm so masuk keje sambung balik keje aku yang masih belum siap jumaat lepas then tup...tup.. ada informal meeting dengan CEO.. aku ingtkan bos aku da balik Australia rupenye belom lagi.. He will fly off to Australia after meeting dengan all of us.. Ok.. Actually bukan ni aku nak highlight kat korang.. Actually apa yang bos ckp kat kami semua tu yg penting..

"Hidup jangan cepat berlagak dan sombong. Kita semua sama je yang berbeza jenis pekerjaan, kebolehan,kemahiran and seangkatan dengannye. Orang Malaysia mudah berbangga dengan pangkat dan baru naik je dan mula berlagak. So jangan jdi orang macam tu. Setiap ari mesti belajar benda baru dan kalau tak tahu perlu tanya. Jangan selepas setahun kemudian baru ada pertanyaan. Setahun pertama di alam pekerjaan perlu buat macam2, so belajar dri bawah.".

Special Assignment for me.. Haha gotta submit this Friday.. Must.. So Nani wake up.. U got assignment to do. Apapun aku respect ar sebab susah nk jumpa bos chinese yang sgt ok dengan pekerja2 keep inspiring and motivate pekerjanye. Apapun banyak lagi cabaran yang akan aku tempuh. As started memang la buat keje basic je.

Apapun aku tak dpt nk luahkan melalui kata-kata yang aku tak sabar tunggu ari esok.. YES!!! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop
Tag : personal
0 Komentar untuk "Jangan Cepat Berlagak"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top