Special Offer

Author

7 Ramadhan

Salam NBL-ian..

Bgun pagi mengadap drama Serpihan Laungan Takbir.. Aku memang sangap drama Melayu.. Kalau balik rumah drama Melayu jadi pilihan aku. If aku kt rumah now mesti tolong mama buat karipap utk tempahan raya.. Tapi kat sini tak tahu nk buat apa.. Kadang aku rasa mcm NO LIFE.. Sabtu Ahad terperuk je kat bilik. Kalau nak keluar pun duit lagi.. Bulan puasa ni pun kt mana sangat la nak keluar kan.. Nk shoping raya awal lagi.. Bajet shopping la sangat aku ni.. Anyway mlm ni after berbuka keluar ngan Lurviey nak cari charger iPhone.. Life without iPhone mcm nothing.. Aku rindu Twitbird.. Hehehe.... Ok la sambung drama balik la.. :)
0 Komentar untuk "7 Ramadhan"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top