Special Offer

Author

Mangga Cinta Redzuan Ridz

Salam Semua...

Erk.. Ari tu Epal Cinta.. Kali ni Mangga Cinta plak.. ye.. Memang betol pon.. Wahhhh untungnye badan semua benda nk dapat.. Cume satu je susah sangat nak dapat.. High Heels.. Hehe. Tak dapat sebab effectnya yang buruk kepada kesihatan dan postur badan.. Mana tak nye.. Takat dua inch aku tak layan la.. Aku layan 3 inch ke atas je.. Better aku pakai flat dari aku pakai yang 2 inch.. Di sebabkan itu jugak aku sudah lama tidak memakai high heels. Hilang sikit confident level.. Tapi tak pe lah.. Demi Lurviey and mama aku dgr je la.. Dalam hati mau nangis je rasa bile tgk SALE or lalu kedai heels yang cantik.. Oh.. Lurviey.. Please dont bring me there.. Confirm berlinang air mata.. Straps Wedges, Platform.. Oh... Tidak...

Manis seperti Kasih Sayang Lurviey
Well baru je terasa nk makan mangga tahu2 Lurviey bawakkan.. Thanks honey.. Mangga yang sangat manis.. Tak puas rasa nk makan.. Semanis cinta dan kasih sayang Lurviey pada aku (kepada sesapa yg nk muntah sila muntah kat lain. Jangan kotorkan blog aku) . Sekian..

Menyantap mangga manis petang hari tetiba teringat kat rumah.. I miss my fam.. Semua ada berkumpul kat rumah kecuali aku... Adik beradik pun balik.. Raya Haji tahun ni pun tak dapat balik.. Batinku da menjerit nak balik.. Tak tahu pagi raya nanti macam mne. Sedihnya.. Nak makan masakan mama, nak makan singgang daging mak cik aku. Sigh** Bile sudah bekerja beginilah nasibnya.. Belum lagi kahwin.. Da kahwin nanti tak tahu la mcm mne.. Ok.. Melalut sudaa.. Chowww..

P/S: Sebelum dapat Epal Redzuan Ridz da dpt Apple Mahal. Thanks honey..
0 Komentar untuk "Mangga Cinta Redzuan Ridz"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top