Special Offer

Author

Fiesta Buku KARANGKRAF

 .
 .
 .
 .
 STICKY POST. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY.



Salam Semua..

Bikin semput nafas aku melihat poster FIESTA BUKU KARANGKRAF plus Diskaun sehingga 70%. Tak ke best tuu.. Seriously aku mau pergi.. Nak..nak..nak pergi.... Da la ari tu da miss Book Sales. Sigh** Rugi..rugi...




Klik Gambar utk Tumbesaran :)

Kepada mak cik pak cik yang ada anak-anak tu, bawak la anak-anak kat sini beli buku tambah ilmu. Cewah.. Promote sikit.. Budaya membaca ni masih kurang even mcm-mcm program da buat. Tak kan nak kena upah, ganjaran bagai baru nak membaca. Susah la macam ni kan. Btw aku rasa aku tak dapat pergi jugak. Seriously sedih gile atas sebab musabab tertentu tapi Alhamdulillah lucky sebab aku dah beli 7 buku baru ari tu. Satu baru nak abis so.. abis kan yg ada dulu.. Sekian.. 

P/S: Sometime flat routine is QUITE BORING.. Sigh** Sabar je la.. :)

0 Komentar untuk "Fiesta Buku KARANGKRAF"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top