Special Offer

Author

Gila Internet Sale By DiGi


Salam Semua...


Tercungap-cungap aku buat entri ni sbb entri ni shud be smlm lagi aku buat and publish but disebabkan tidur yg tidak cukup dan aku nmpak byk bintang kat keliling kepala aku, dengan itu aku terus terjun atas katil tido. Perghh belum pukul 12 da tido.. Nampak sgt mengantuk kan..

Ok hari ni aku nk cakap pasal Gila Internet Sale




Sapa yg suke internet tu confirm tak leh hidup if tak de internet kan.. I mean macam sasau jugak la kan tak de internet. Gila Internet Sale menawarkan korang diskaun yg tip top ibarat mcm korang terkejut terus jadi gile sbb diskaun yg melampau-lampau dan juga menjimatkan sepanjang musim cuti . 

Ehhhh... Kejap.. bukan tu je. DiGi juga menawarkan penjimatan hebat dengan DiGi Smart Plan . Those yg suka handphone canggih tu tapi macam lambat je nk dptkan handphone idaman korang tu kan boleh la korang dapatkan melalui DiGi Smart Plan . Mudah je kan? 


Info lanjut korang boleh klik kat Sini atau kat sini


Ok tak nk ckp lebih-lebih lagi, kalau korang nk penjimatan hebat from DiGi laju-laju klik link kt atas tu ok. Selamat berjimat cermat and online sampai meletop laptop. :)Untung jdi student boleh online kt kolej 24 hours non stop even guna broadband cuz tak payah nk fikir pasal bayar elektrik kan? Betul tak?


P/S: Jimatlah elektrik anda :P
0 Komentar untuk "Gila Internet Sale By DiGi"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top