Special Offer

Author

Which One Suit You?


 
Salam Semua..

Selamat Pagi Malaysia.Isnin datang lagi and bagaimana perasaan korang pagi ni?Arghhhh Monday Blues!!!! Untunglah sapa yg duk kat Selangor kan.. Ari ni cuti lagi. Sah ada yg duk dlm kain selimut lagi. Btw selamat bercuti la. Well confirm KL jamn ari ni sebab orang Selangor mmg akan turun KL. Tengok mlm semalam je kt KL perghhh jamn teruk.


Ok peeps.. agak-agak gmbar yg manakah menggambarkan diri korang setiap hari Isnin??

  • Mcm tak percaya ari ni dah ari Isnin. Walhal korang masih harapkan ari ni ari Ahad sebab korang nak rehat-rehat lagi kan?

  • Pasrah sebab ari Isnin, even berkilo-kilo kampit beras atas bijik mata still kena bangun jugak ibarat ada orang yang tembak korang  sebab kalau tak keje korang tak dpt duit kan. Tak kan asyik nak MC je. Silap-silap dpt notis kena buang keje. Baru la padan muka kan.

  • Korang jenis ok je even korang rasa sgt malas nak pergi keje sebab kat tmpt keje ada someone yg boleh tolong korang beat away the Monday blues. Then sedar tak sedar da time balik keje. Say bye-bye to Monday Blues!!

  • Korang rasa mcm sakit pening pitam sebab korang masih belum puas spent time ngan mat tahir mata air korang semalam (ari ahad daaa) Then mula la buat alasan konon-konon sakit la walhal masih mengantuk then masuk ofis lambat. Damn.. 


  • Muka toya pepagi buta, masuk ofis ngan mata sembab, ngan muka tak bershave, jumpa orang malas nk senyum nak ckp sebab korang rasa mcm nk marah sgt sebab ari ni da Isnin. Korang belum puas lagi nk goyang kaki.

Bile dtg keje dlm kepala otak korang duk fikir bile nk pkul 5.30 sebab korang nk balik keje. Wat plak setiap Isnin ada meeting lepas working hours, tak ke hangin korang nk tunggu time balik. Tapi kalau da ari khamis korang rasa kejap je masa tu berlalu kan then korang da leh enjoy weekend. Huahaha..


Apapun pekerjaan korang, kat mana ofis korang, aku ucapkan
.
.
.
.
.
.




P/S: Semangat sebab balik keje leh jumpa Lurviey..


2 Komentar untuk "Which One Suit You?"

hari ni x blues sgt sebab bos xde n keje luar hehehe

ooo handbouqet 2.. kak mit & mmbr dia yg wat sndri kalo x slap.
kak mit ikat dgn riben aje sis
ikat kuat2 hehehe

x suke ari isnin sbb kelas kul 8.. sgt2 ngtukk zzzzz
hhahaha

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top