Special Offer

Author

Blog Wishlist 2012



 


Yeayy... Wajah baru post tahun 2012.. (mengada-ngada gile). Finally dpt jugak kembali aktif berblogging setelah lama blog ni tersadai bersawang. Abis je praktikal life baru serious blogging semula. Sebelum tu nk update pun tak de mood. Now da keje, masa pun da banyak kan.. Tak mcm dlu selalu nk kena fikir study je. Abis keje balik mengadap blog je sambil-sambil fikir masa depan. 



Blog aku pun ada Wishlist jugak. Blog Wishlist ok.. bukan Blogger Wishlist, Target 2012 ni. First project (bajet besar), Blitz Give Away 2012 yang sedang berlangsung skang ni. Hehe.. Tercapai jugak nk buat GA. Thanks those yg join Blitz GA aku ni. Yg berminat boleh lagi join sebab tarikh tutup lambat lagi. Hadiah lumayan kalau korang ni jenis yg suka make-up. Hadiah misteri da ada pemenang da cuma belum diumumkan lagi la. Kenapa da ada pemenang misteri? Sebab mmg aku da niat..... nanti time umum aku bagitau kenapa eyh.

Tahun ni nak upkan traffic lebih kencang dri tahun lepas but bukan senang nk up traffic because aku ni hanya blogger biasa yg menjadikan blog tempat untuk berkongsi apa yg aku rasakan perlu utk dikongsi. Tapi boleh je kan.. Nak seribu daya, tak nak seribu dalih. 

Skang da terfikir nk tukar domain. Kasik gempak sikit.. Perghh.. Blogger otai tak tukar domain pun lagi gempak, earning pun lebat.. Perlu ke tukar domain? Mestilah perlu. Tahun baru, semangat baru, domain pun nk yg baru. Grrrrrr (sah die ni gile). Plan je.. belum tentu lagi. Nama lagi Wishlist kan.

Harapan aku, agar Nuffnang sentiasa bermurah hati untuk bagi aku BE lagi.. Alhamdulillah rezeki tahun baru, BE tengah run kat blog aku skang. Happy gile bile dapat. Last time aku dapat time aku punye blog suam-suam kuku (update sebulan skali). Memang rugi la sebab traffic pun tak de. Apa lagi eyh? Emm ingat tahun ni kalau ada masa nak join jugak event dari Nuffnang . Selama ni asyik duk tgk orang je join tapi aku memang tak sempat nk join.. Masa dan keadaan tempat yg tidak mengizinkan. 

Semoga tahun ni perkongsian lebih gempak, hebat, dan menarik utk folllower, silent readers and haters Blog NBL. Terima kasih atas kunjungan korang sama ada dengan sengaja atau tidak sengaja. Dan jugak tahun ni tak nak bikin gempak dengan entri yg kurang matang seperti yang berlaku 3 bulan lepas. Perghh.. Rosak siottt.. Sekian..

P/S: Berazam dari perspektif seorang blogger :P

Tag : emovere
0 Komentar untuk "Blog Wishlist 2012"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top