Special Offer

Author

By Myself Again


Assalamualaikum

By Myself Again?? Oh No... Meroyan sikit hari kedua 2012.. Last jumpa Lurviey tahun lepas.. Lama gile tak jumpa.. Sigh** Sabar je la. Well ari ni still sama macam smlm. Cume ari ni went out to Amcorp Mall cari something utk makan. As usual, salad mmg pilihan hati, then roti, and also sausage and and and... ICE CREAM... Ari ni pun mcm last time keluar sorang less than one hours. Sampai cari barang apa nak beli yg memang da ada dlm kepala otak amik-amik masuk bakul terus bayar. 


Actually ikut hati mmg aku malas nk keluar. Tapi sebab ikut kata perut aku kluar la. Sian plak perut lapar kan. Da siap beli barang hajat hati nk masuk kedai Hot Item tapi sebab poket tgh tak hot, terpaksa batalkan hasrat. Tunggu dtg ngan Lurviey nnti la. Nk grab something for my craft thingy.


Alang-alang da sampai kat sini, craving wafer plak kan. So singgah Daily Fresh grab one peanut choc wafer before balik. Balik singgah beli cekodok pisang. Perghhh lama gile aku tak jamu anak tekak aku ngan pisang. Da settle beli balik bukak movie and mkn cekodok pisang. Layan.. Tunggu Lurviey online tapi tak de. Sigh** Topup tenaga utk mlm kejap (lelap mata). Semalam tidur pukul 7 pagi. Penangan Kopiko memang power dari Nescafe la. Those yg sedang nk exam tu bleh la amik Kopiko ni. Confirm degil bijik mata tu nk tidur. 

Dlm pukul 8 finally Lurviey call. Seriously miss him so much.. But apa boleh buat. Dlm masa terdekat ni memang tak leh jmpe. May be dlm next week baru boleh jumpe. Jadi independent lady la aku beberapa ari ni. Selama ni pun memang independent pun tp bile ngan Lurviey automatically aku jdi dependent. Emm tak pe la. 

Esok da mula keje. Target baru untuk tahun baru. Tingkatkan produktiviti dan prestasi keje. Yeye je aku nih. InsyaAllah.. Aku yakin ngan diri aku. Cume take times and I need his motivation injection. Superb tu. Btw, esok my best fren masuk keje satu ofis ngan aku and memang duduk betul-betul depan muka aku. Tak de aku boring sangat nnti. Emm.. Boring nye life aku tahun baru ni. Seek for something adventure. In progress. Jadi ke tak nih?

P/S: Excited and happy ngn bloggers yg join Blitz Give Away 2012. Sayang korang ar.. 
0 Komentar untuk "By Myself Again"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top