Special Offer

Author

Kisah Si Pokok Mata Kucing

Assalamualaikum



Monday Blues!!!
Pepagi ni plak di serang flu. Adakah di sebabkan perubahan cuaca atau HOMESICK??
Al-kisah cerita pagi Isnin tentang Si Pokok Mata Kucing kat atas tu. Tinggi paras pinggang aku and nak di bawak balik ke KL tapi hajat tak sampai. Actually pokok ni aku beli utk Lurviey. Lurviey kirim beli sebab tak tahu nk dpt kat mana di KL ni. Ari Jumaat off to Besut ngan parent aku cari pokok ni. Redah hujan plak tu. Ok da dpt settle aku beli anak pokok mata kucing ni 2. So smlm masa nk balik aku risau la sebab mcm mne nk bawak naik bas kan. Lucky aku duk single seat. But sadly pokok tidak dibenarkan naik ke atas bas. Makanye pokok yg aku nk bawak kat Lurviey ni akan di tanam kat rumah aku. Sigh** Inform Lurviey ke main Lurviey kecewa. Sorry dear..

P/S: Tak sbr ari Rabu..

4 Komentar untuk "Kisah Si Pokok Mata Kucing"

sebab saya suka sangat makan mata kucing, saya dah suruh ayah saya tanam pokok tu dekat rumah..:)

Nur anis: lebih puas tnm sendiri kn?? hehe

tanam sendiri tp buah sebiji je yg jd..hehe

dyabunga : erk... xpe tnm lagi.. last time rumah i pun mcm tu jgak.. tp then now ok la.. even xbyk berbuah.. pokok die x tinggi pun.. tp isi die sgt2 manis..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top