Special Offer

Author

Pokok Mata Kucing

Assalamualaikum

Pagi smlm borak-borak ngan mama then mama suh aku tgk buah mata kucing. Perghh... Boleh tahan tapi tak lebat sgt la. Aku pun tak pernah merasa lagi. Tp rasanye adik beradik aku yg lain da pernah merasa. Mama ckp buahnye manis. Di sebabkan tak de keje aku pun apa lagi kan, amik cam canon aku snap buah mata kucing and terhasillah entri ni. 







Amacam?? Pokok die tinggi aku je tp da banyak kali berbuah da cume aku je yg belom sempat makan. Sebut tang snap picture, so far just mampu gune compact cam je but DSLR on my wishlist la tapi tak tahu la bile. Cam mmg benda wajib ada dlm beg aku. Usually kalau snap picture aku suke guna manual punye and super macro. Super duper like.. Da melalut kan.. Ok bai. 


0 Komentar untuk "Pokok Mata Kucing"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top