Special Offer

Author

I'm stuck in Between...

Assalamualaikum

Pernah tak korang stuck dlm buat keputusan? So apa yg korang buat? Seek professional help? (sound serious huh)


Actually aku memang tgh stuck dlm buat keputusan. Memandangkan bulan 4 mkin hampir so aku kena buat decision ASAP. Aku tgh pening fikir sama ada shud I register with Counselor Board utk dpt license to practice in counseling. But deep inside my heart said yg aku tak nak praktis counseling but my mind plak ckp benda lain.. Sigh**

Yg kedua is, aku nak sambung Master tapi the question is better aku amik skang or after kawin? Arghh.. Pening ni.. Tapi hati aku menggedik nk belajar ni.

P/S: Sapa ckp counselor bleh settle masalah sendiri? Counselor also human being.. :)

2 Komentar untuk "I'm stuck in Between..."

http://faralalalala.blogspot.com/2012/03/gugurl-giveaway-by-anis-athia.html

Tag naniey^^

hehe buat keputusan yang terbaik ya.. chayok2! ;p

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top