Special Offer

Author

Rasa Sayang di RasaMas Giant Taman Samudra

Assalamualaikum

Yeay.. Finally dpt jugak keluar ari Sabtu. Last saturday Lurviey busy with big event at his place. Lately ni setiap petang msti hujan. Semalam msa aku keluar pun hujan. Now msa  tengah taip entri ni kat luar da gelap menanti air hujan turun menyimbah bumi. I wish I can go out today tapi arghh tak jadi. Tak pe la. Time utk topup energy sebab esok nak menyelongkar library UM sekali lagi. 

 Semalam aku buat Salad Tuna utk Lurviey but nampaknye Lurviey mcm xsuka sgt. But it's ok at least aku da buat and Lurviey da rasa. Ahaks.. Nak gelak masa suap kali pertama salad tu muka Lurviey mcm nk vomit je. And he said kering sgt. Erk.. It's ok honey.. Healthy food. Keep that in ur mind. That's the way aku rationalize kalau something tu mcm tak best but utk rawat penyakit hve to la. Like before this aku kena minum air rebusan akar kayu. Pahit giler. But finally I did it. Da recover pun 


So smlm lapar sgt2 then lepak makan kt RasaMas. Tetiba teringat msa mula-mula kenal ngn Lurviey dulu, abis tgk wayang then tak tahu nk makan mana so singgah KL Sentral makan kat RasaMas. Then Lurviey hantar balik kolej. Masa tu Lurviey belum drive lagi and license pun baru dpt. So sebab nk abiskan voucher yg aku dpt ngan hasil menjawab survey maka singgah makan kat RasaMas Giant Gombak before turun KL. 

Waiting for our meals. See Lurviey beria nk memakai celak and I put celak kat his eyes. Aku tak leh tgk lelaki bercelak, sebab aku rasa nmpak lelaki tu macam jahat dan garang. Pandangan mata aku je. Kang ada plak yg kata aku ni kutuk lelaki bercelak.


Me yang sememangnye da kebulur and my target after makan is cari anggur.. Oo yeah.

Our meals of the day. Set Combo, Nasi Ayam, Orange Juice and Ice Cream Vanilla. Ouch..  Da abis mkn ni aku still lapar. Tak cukup. Next... Side order la.. Nak try Mushroom Soup kat sini. But sadly tak sedap. Sorry to say but memang tak sedap. Lidah tak pernah bohong. Ahaks.. Mungkin sebab otak aku da set Mushroom kat Monte's yg paling best. Yummy.. Janji aku da try so next time tak payah try lagi. Tak cube tak tahu kan?

Alhamdulillah.. Yg penting kenyang dan menikmati rezeki daripada Allah. Aku tak sabar nk duk rumah sendiri and masak utk Lurviey. Abis makan masuk Giant beli Ice Cream and Grapes. Then we off to Wangsa Maju kononnye nk cri beras tapi tak de yg jual sikit. Nak tahu kisah aku mencari beras? Next entri kisahnye..

P/S: Lama tak Lunch ngn Lurviey on weekdays.. Rindunye

4 Komentar untuk "Rasa Sayang di RasaMas Giant Taman Samudra"

wah..nmpak sedaplah..! kat sini rasa masa dah tutp..dulu ade, tapi xdapat sambutan kot...sewa lak mahal..tu yg tutup terus..

@Cik Nur: Biasa2 je. Tp serving charge die mahal jgak.. Dlu makan xmahal mcm skang.. :)

owh.. student um rupe nye.. means u r my junior!! ^__^ lame dah tak makan rasamas.. tapi nape kat kl sentral. kat mid bukan ade ke? lagi dekat kot..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top