Special Offer

Author

Survivor si Kaki Bodek

Assalamualaikum

I'm back... Seharian tanpa entri disebabkan zero tenaga dek demam sehinggakan perlu mengambil ML tanpa ada MC. Alhamdulillah ari ni da sihat sepenuhnye. Syukur Ya Allah... Ok back to entri.. Mesti ada dikalangan korang yang ada member, colleagues yg kaki bodek kan? Naa.. Meh sini aku nk ckp pasal kaki bodek ni..



Kaki bodek ni actually sorang yg survivor.. Campak la die kat mana-mana tempat/company memang die leh survive. Hebat kan? Tapi aku tersangatlah menyampah, meluat nak muntah hijau bile berhadapan ngan kaki bodek ni. Walhal die tak de bijak mana pun tapi dek kerana modal air liur yang pandai memutarbelit tu dan pandai mengampu maka die dpt la survive. Ish.. Menyampah seyh... 

Kadang tu anak kesayangan boss ni adalah seorang kaki bodek. Sikit-sikit nk mengadu. Apa kelas mengadu-ngadu ni kan. Berani face to face la. Benda simple pun make it complicated then melayang ke langit bile dipuji melambung ngan boss. Kaki bodek ni tak masuk ofis pun tak pe, tak buat keje pun tak pe as long as teruskan mengipas boss. 

Setahu aku tak de plak subjek "Bodek" ni di ajar kat sekolah.  Ish.. Tapi kalau kat sekolah plak kalau pandai kipas cikgu senang la dpt jawatan besar mcm pengawas kat sekolah. Aku tak ckp pengawas tu kaki bodek tapi ada certain pengawas tu memang kaki bodek.  Diri sendiri pun tak de disiplin, ada hati nk tegur orang lain. Sekian.

P/S: Kepada boss sila tahu ciri-ciri pekerja kaki bodek nih.. Kadang boss ni pun ada yg bangang. Blaja tinggi tapi tak tahu beza benda mcm ni..
P/S/S: tidak menuju kepada sapa2 cume meluah apa yg dilihat disekeliling.. 

 

Tag : emovere
1 Komentar untuk "Survivor si Kaki Bodek"

untung kaki bodek ni kan..huhu

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top