Special Offer

Author

Nanti Kite Beli Spek 3D ok..

Assalamualaikum

Skang demam Titanic 3D and aku memang plan dri last year nk tgk jugak bile Titanic 3D release. Takat nk tgk Titanic biasa aku memang ada CD die but aku nk feeling jugak moment lepas Titanic langgar iceberg. Tapi apakan daya bile da release keadaan mcm tak mengizinkan je. I mean showtime die tak ngam ngan aku la. 


Walaupun aku tahu masa mcm tak mengizinkan tapi aku ttp aku ckp benda ni sampai la benda ni da tak tayang lagi. Siap la Lurviey kena tahan telinga melayan aku punye perangai. Huahaha.. Memandangkan aku yg sudah bekerja ini masih menginap di hostel maka aku wajib mematuhi peraturan hostel. Teringat pak cik guard tu ckp kalau tak nak ikut peraturan boleh pergi duduk hotel. Mantap gile jawapan pak cik tuh. Ni la akibatnye bile duduk UM dulu bebas nak balik pukul berapa tapi bile duk hostel mcm ni have to follow the rules mcm zaman sekolah dulu. 

Setiap minggu aku ckp pasal ni sampai lah semalam Lurviey ckp kat aku,

"Nanti kite beli spek 3D.. bolehlah layan movie 3D".

Huh dlm hati aku, sah perli aku sebab tak abis-abis ckp pasal Titanic 3D ni. Agak terasa la bile tak dpt tgk. Aku siap search dlm internet lgi kat mana nk beli spec 3D, tak yah susah2 terjah panggung, tapi bile search kenapa macam murah sgt eyh?RM30. Aku tgk kalau spec tu hilang masa tgk wayang kena bayar RM200. Emm hilang la sgt. Rembat la tu. Tak kan boleh hilang tetiba plak.

Kepada Lurviey, thanks for understand and tahan perangai ur lover ni. Da kenal lama kan perangai. So bertahanlah sampai Titanic 3D ni abis. Baru mulutku akan stop dari berckp pasal ni.  

Next, Battleship la plak. Aku tgk ramai org ckp best citer tu. Plus Rihanna ada berlakon dlm citer tu lagi aku rasa nk tgk ni. Tunggu gaji dulu la. Tapi next week tak dpt keluar sebab ada Bersih 3.0, bahaya!!! Duk dlm bilik je la atau ke UM Lib if rajin. 
 

P/S: Bile eyh Titanic 3D ni last kat wayang?


6 Komentar untuk "Nanti Kite Beli Spek 3D ok.."

baik nye lurviey dia. hehe. zera pon tringin na tgk, tp ta sempat je. :)

Salam kenal. I dah tengok titanic 3D memang best! Rugi kalau tak tengok..hehe. I dah follow blog ni, follow i balik ye..tq..;)

:) mana lah batuk2 . rupanyerr kekasih hati sebut nama kat dalam entri ..

hehe bagus nya lurviey naniey..hehe

laaa saya pun x sempat tgk titanic versi 3D nyer..tapi rmai ckp best huhu..

syg betul lurviey kat dia..hehe..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top