Special Offer

Author

Air Batu Campur (ABC)

Assalamualaikum

Perasan tak skang ni selalu hujan tapi walaupun hujan lebat tetap rasa panas. Tapi bile dekat nak Subuh baru rasa sejuk, baru cari selimut. Semalam masa lepak ngan Lurviey teringin nak makan ABC kat Restoran Gerak 21. So order la ABC sambil dengar Lurviey berhujah. Actually aku tak suke sgt ais, so bile tak suke maka sikit je la yg masuk tekak. Aku makan pun pilih kacang and jagung je. Membazir?? Oh tidak... Sekadar nak menyejukkan tekak je. 

Selamat Menjamu Mata..



Dulu masa kecik-kecik aku suke tengok orang mesin ais buat ABC. Teringin nk tolong mesinkan. Wahaha..

P/S: Lunch tak tahu nk mkn apa.. Kesimpulannya---> BERLAPAR.





4 Komentar untuk "Air Batu Campur (ABC)"

wow nmpk cam menarik..dh lamer tak pekena ABC...

ayu suka a.b.c..hehe..tmbh kt seksyen 2 shah alam mmg lain dari lain..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top