Special Offer

Author

Anak Pak Arab yang Super Cool

Assalamualaikum

Weekend yg happy tapi super letih... Perghh.. Entri pasal weekend mau dua tiga entri. Hee. Ok nak up pasal anak pak arab yg super cute ni. Comey gile. Kalau tgk dlm gmbr ni die duk statik tak gerak kan. Bayangkan die duduk mcm tu dlm 3 minit. Cool gile kan? Budak umur ni biasa tak leh duk diam. Kejap nk berdiri, kejap ke situ ke sini. 

Aku tak sure yg duk sebelah die tu bapak die or kawan bapak die or pak cik die. Tapi bile one of them ckp ngan budak kecik ni.. Perghhh ckp mcm org tua budak ni. Tak berenti and lagi satu budak ni tak suke when org amik video. Die marah kot.. Wahaha.. Gmbr ini totally gambar curi kerana wajahnye yg super comel.. Tetiba plak aku teringat sorang pak cik kt kampung aku ckp "masa kecik yg gemok la digomol disayang tapi bile da besar yg kurus plak di sayang-sayang". Erk...






P/S: =)
 
3 Komentar untuk "Anak Pak Arab yang Super Cool"

alahai...sopannye..klu anak sy xde nye nak duk diam cam tuh...hihih

alahai comelnya..nak kiss blh..hehe

rasa nak pinjam cubit pipi jap..huhu

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top