Special Offer

Author

Awareness Ribbon

Assalamualaikum

Awareness Ribbon? Sebelum ni aku hanya tahu pink and red je. Rupenye byk lagi ribbon lain. *bodoh tak tahu or tak amik tahu? Rentetan entri smlm berkenaan dengan baby yang didera tu aku cube la cari kajian pasal child abuse and psychological well being. Aku tgk gmbr budak tu td memang tersangatlah teruk. Wayar sana sini. Ish.. Manusia bile da tertekan sangat ini lah jadinye. Sudahnye mental tak sihat. Sapa yg jdi mangsa? Orang yang tak berdosa jadi mangsa.. Tapi aku masih belum puas hati sebab si Ira tu kena penjara 18 bulan je. 18 bulan? Oh no.. Damn.. Macam tak setimpal je kn? Mungkin si Ira tu ada masalah mental. Kalau tak masakan die boleh buat mcm tu. As apa yg aku belajar usually people will act mcm tu bile berada dlm tidak rational and lost dari reality.. Sigh** FACT: Kesihatan Mental Masyarakat Mental semakin MEMBIMBANGKAN. SEBAB: Most of them tak tahu how to cope with stress. Sudahnye DEPRESS

Jom tgk jenis Awareness Ribbon





Byk kan? Tapi yg famous and selalu aku tgk hanyalah PINK and RED je. 
Tadi aku terjah entri DENO and DENO ckp ari ni Hari Lupus Sedunia. Kalau refer kat ribbon kat atas ni, LUPUS punye ribbon colour orange. Apapun aku doakan DENO sihat selalu. Amin...


P/S: Ari ni aku weak.. Aku sedang diuji oleh Penciptaku.


7 Komentar untuk "Awareness Ribbon"

wahh banyak warna riboon..ayu bru tau..hehe

owh..i pun tak tau yg ribbon dia ade bnyak camnie..hehehe..payah nak ingat satu satu nie..hehehe

Regards,
-Strider-

baru dya tahu..byk nye jenis awareness ribbon

waah, entry ni menarik. nak mintak share dkt blog boleh? dulu time buat assignment, kaji pasal slh stu ribbon ni. try search yg mcm ni xjmpe pn. hihi.

serius zera baru tahu ni. bole share dengan mbe2. :)

Nur pun baru tahu nih..!
terima kaseh atas infomasi ni..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top