Special Offer

Author

Be Yourself

Assalamualaikum

Good Morning semua yg singgah kat sini.. Huh.. kejanggalan berlaku bile tak masuk blog dua ari and bukak comment and the worst part is stalker yg tak educated. Sigh** Bile sebut stalker je remind me pada apa yg happen last year.. Oh no.. Syuhhh.. Pergi jauh-jauh perasaan negatif ni. 


Apapun dlm kehidupan kite, yg pasti and realiti tak semua org suke kite and kite pun bukan semua org kan? Setuju? Memang korang kena setuju. So apa yg penting tahu diri sendiri and jaga diri sendiri and jangan la please people to like us. Mcm desperate sgt!! Dlm life ni masing-masing ada matlamat and apa yg nak dicapai kn? So lebih baik fokus pada apa yg ingin dicapai dari semakkan kepala otak dengan benda sampah. Ramai org suke fikir benda 'sampah' yg akhirnye merugikan diri sendiri. Ok Bai.. Yang baik amik simpan, Yang Buruk letak tepi.. Selamat hari Isnin.. =)


P/S: Excited nk sharing something.. Tunggguuuuu...


Tag : emovere, personal
3 Komentar untuk "Be Yourself"

lama tak singgah sini..huhu.. memang pun..walaupun kita rasa kita dah buat yang terbaik tapi still ada jugak yang tak suka kita..

tak perlu jd org lain org agk judge kita brdsarkan diri kita sendiri ;-)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top