Special Offer

Author

Doa Pendekat Jodoh

Assalamualaikum

Hari Jumaat tiba lagi. Alhamdulillah masih dapat bernafas di atas muka bumi ini. Alhamdulillah kesihatan semakin pulih. Well as usual hari jumaat aku nak sharing pasal Doa Pendekat Jodoh. Biasanye entri macam ni aku put under SEGMEN ROHANI.*klik segmen rohani utk tambah ilmu

 


Ramai orang bile da putus cinta je terus down, rasa mcm tak nak hidup la, nak mempermainkan lelaki/perempuan la and mcm-mcm benda yang negatif la.Apa kata kite amalkan doa mcm kat atas ni. Aku sekadar berkongsi apa yg ada kat kepala otak aku je.*peringatan utk diri sendiri

P/S: Meeting with CEO this morning.. Again!!!



7 Komentar untuk "Doa Pendekat Jodoh"

nice sharing naniey..jom bermeeting..hehe

bagus2...hiduplah dengan cara Islam..sesungguhnya Islam itu indah kan...

jemput join ga ni
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

insyaALLAH..kita berusaha,...DIA ynag menentukannya.. :)


terima kaseh sudi bkongsi.. :)

wow pengkongsian yg bagus :)

jom singgah blog pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/jom-register.html

tq :)

doa pendekat jodoh dgn anak boleh?? sbb nk sgt peknen..boleh gitu? hihi...

kalo sudi jom la join segmen deqla.

http://norumara.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-sampai-lebam.html

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top