Special Offer

Author

Just Numbers

Assalamualaikum

Numbers.. N.U.M.B.E.R.S
Damn I hate numbers bile blajar add maths. But I love numbers bile belajar accountancy. But bile mule stuck cari solution then I start to hate numbers. Cikgu ckp kena ingat formula then  masalah semua selesai *cikgu tipu.  Tapi kalau tak fhm konsep sampai bile pun tak selesai. Oh.. Aku bukan pakar nombor. Pakar menyiasat mungkin. Sampai lubang cacing aku cari bukti.*peace yeowww


Pening plak bile minggu ni focusing ngan numbers. Tapi keje fleksibel. So aku buat apa yg aku nak. Tak yah pening-pening kepala. But aku masih belum dpt kepuasan dlm keje aku skang. I enjoy working with documents, prepare proposals, modules.I need Mr Motivator 24/7 utk basuh otak aku macam masa mule-mule aku keje. Setiap pagi aku jalan kaki satu jam and sambil tu ckp ngan Lurviey via phone. Siksa woo.. Tapi skang jln 15-20 minit je. Cume susah nk dpt ckp ngan Lurviey now. Phone kejap on kejap off. Shud I get him a new phone so tak de masalah mcm ni? *sigh.

Numbers memberi kesan dlm hidup kite. Ok Bai...


P/S: Jom workout abis keje :)



Tag : emovere
5 Komentar untuk "Just Numbers"

tau tak apa.. bygkan kyra student engineering yg dlu mmg pangkah gila2 kat math n addmath..huhu

tp skrg kerja in accountancy field.. hehehe azab tak azab, tanggung je la..

sok dah jumaat..sabtu ahad kan cuti..chill gurl..hehehe

salam kenal...

papa mifz lak sgt suko numbers...hehe

dya kureng dgn num ni..tpi study kos yang ada subjek num..haha

ayu suka no..tp xamk kos tu lak..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top