Special Offer

Author

Nasi Kukus Ayam Rempah Sec 14

Assalamualaikum

Hari Selasa hari yg sangat lama bagi aku, lebih-lebih lagi kalau tak dpt jmpe Lurviey. Well ari ni aku nak sharing pasal port mkan student UM time pokai. Hujung sem baru nampak ramai muke2 student kt Section 14. Awal sem semua duk kaya ngan JPA/PTPTN.

Zmn study dulu, waktu lunch kalau aku tak mkn kat cafe kolej, aku ngan Lurviey terjah Section 14 PJ la. Ala kat maple tu. Pak cik yg jual nasi ni sgt friendly sampai ter'over friendly. Wahaha.. Yg penting nasi kukus ayam rempah pak cik ni sangat da boom ke baboo...

Tapi skang sejak da tukar status kepada full time worker and bukan lagi full time student da susah nk pergi makan kt tmpt pak cik tu. Huarghhh.. Rindu zaman student dulu sbb most of the time mmg ngan Lurviey lepak mkn study bersama *statement bikin meluat

Special thanks to my dear Lurviey cuz bekalkan ur skinny lover nasi beriani.. Burping* Alhamdulillah..


P/S: Lama tak workout!!!

7 Komentar untuk "Nasi Kukus Ayam Rempah Sec 14"

sedap aihh nasi kukus ayam rempah hehe

alahai. jadi lapa pulak zera. :)

alahai. jadi lapa pulak zera. :)

klu nsi kukus mmg sedap!!;-)

pergghh..nani kasi nur leleh niii...!

lapo lak ase perut nie..cari nasi kukus la kak ainani belanja??amacam??

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top