Special Offer

Author

Very Bad Rumors About Me

Assalamualaikum

Isnin tiba lagi.. Alhamdulillah diberi kesempatan utk mencari pahala di atas bumi Allah ini. Alhamdulillah masih dipelihara kesihatan. Syukur Ya Allah.. Pagi ni on the way ke ofis bukak twitter and then dpt DM saying that ada very bad rumors about me... Tapi bile aku nk bukak link tu tak dpt. Seriously tetiba je rasa tak tenteram seketika. Sepanjang perjalanan aku sampai ke ofis aku beristigfar. Malas nk buat assumption sbb aku masih tak dpt link

Kadang kala aku rasa pelik sebab ada jgak orang mcm tak puas hati ngan aku. Walhal life dorang lagi better dari aku. Kenapa la dengki sgt ngan aku. Lebih teruk bile ada yg berani buat fitnah. Fitnah? Susah aku nk maafkan orang yg buat fitnah tentang diri aku. Suddenly teringat kt budak floor aku masa 1st year. Tak nak ingat lagi.. Budak kelas Lurviey plak tu. Damn.. Nasib tak satu fac ngan aku. Tau plak takut bile aku nk bersemuka. Apa barang main sebar cerita aku and the geng. Bile nk bersemuka kecut perut. Lari duk kolej lain. 

Kepada sesiapa yg ada perasaan tidak puas hati ngan aku sila berdepan ngan aku. Korang tak yah la jadi mcm wartawan plak nk mereka-reka cerita ok. Da la fitnah orang, lepas tu sebarkan plak. Tak rasa bersalah ke? Tak takut dosa ke? So please berdepan ok. Tak nak sebar-sebar keburukan org lain. Yg belum kenal aku tu sila kenal dulu sebelum buat apa-apa kenyataan dlm alam maya ni. *mcm retis plak kena fitnah


 
“Sesiapa yang beriman kepada Allah dan hari akhir maka hendaklah dia berkata yang baik atau diam.” (HR. Bukhari dan Muslim)

Eh sebelum tu untuk pemenang GA aku or GA org lain yg aku sponsor, harap bersabar sebab aku tunggu hujung bulan je utk post sekali harung hadiah tu. Ok.  Ada pemenang aku da inform via pages. Terima kasih kerana memahami. Aku tak de masa utk ke pejabat post utk post barang. Barang tu semua da ada. Tunggu 2 GA yg akan abis akhir bulan ni je. Harap bersabar.. Terima Kasih

P/S: Tarik nafas, kasik oksigen masuk dlm otak supaya dpt fikir secara rational.. Hati da ok sikit. Alhamdulillah.



4 Komentar untuk "Very Bad Rumors About Me"

err. kalau kt twitter tu mmg sllu dpt yg link2 tu. ada org kata viruss. huhu. xtaulah btui ka dak.

ish2 kita xpnh lrikan dr org yg xska kita..sabar erk naniey ;-)

pernah juga kena fitnah.. nak tergelak pun ada, sebab org luar lebih tahu tentang diri kita.

tapi bila mlarat2 geram pula, mcm nani, bila nur nk jumpa tapi org tu xnak, nmpk sgt dia salahkan...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top