Special Offer

Author

True Crime Collection List

Assalamualaikum

Apa khabar semua... Selamat hari Isnin... Yeayy.. Semalam pergi ushar buku dulu sebab gaji masuk je nak grab satu or dua bulan ni. Bulan lepas dapat satu je buku. Bulan ni want moreeeeee.


True Crime is my passion now. *omputih plak. I mean lately ni minat aku terhadap abnormal psycho kembali membuak-buak. Tapi aku lebih suke study pasal criminal minds. Tapi Lurviey ckp aku membuak-buak kejap je tuh. Huh.. Kecik hati kejap *tapi aku thu Lurviey akan sokong nye la kan2?. Benda ni aku minat since 3rd year but hilang masa praktikal sebab nk dealing ngn orang yg nk commit suicide ni memang perghhh kena kuat la. They lost contact with reality and build new world and new frens. Skizoid!! 

Aku try check course utk criminology studies ni buat hanya offer kat polis je. Untung la mereka. Aku telan air liur je la. Nk beli buku pasal forensic and criminal ni plak memang tak de kat Malaysia. Kena order luar plak. Susah kan? Masa bincang ngan boss aku last week aku tnye die bleh tak die tolong aku belikan buku untuk aku before dia balik Malaysia sebab kat Malaysia tak de. Tapi nak menanti boss fly back to Malaysia mcm bertahun plak. So next month kena simpan around tiga rat dulu sebab nk dptkan jugak buku yg aku nak tu. *kalau dpt simpan la

Dlm hati memang ada niat nk sambung Master dlm Clinical Psycho tapi memang tough giler *tau je gile kn?. But aku nk belajar je tak nak praktis but utk completekan Master tu confirm kena praktikal. Buntu kepala otak aku. Ok Bai.

P/S: Semalam duk kt situ berapa minit semata-mata belek tajuk buku jer.. Sian Lurviey...


11 Komentar untuk "True Crime Collection List"

mcm best pulak apa yg awk minat ni..

dulu sy pun minat, tp minat yg xpenah dipupuk sbb nk bc buku pun mls.. hihi

rasa kecik hati la jugak bila orang tak support pa yang kita minat..btw semalam Iris dah buat macaroni versi naniey..okey jugak rasanya..tq

kak ina: best sbb dpt thu pasal masalah msia and kenapa jadi macam tu..

iris: hehe.. tak sangka ada jgk yg cube resipi tu. :) ok kan? Simple and jimatkan masa. xyah pening2 nk letak bahan apa.

lama dah tak giler buku 2 ni klu tidak dulu duit abis ke situ je hehe

wahh bagus2 rajin membaca..ayu plak baru nk tanam minat baca buku omputih ni..hehe

saya pencinta buku, hihi. best best :D

Kesuma: tak pe abis beli buku tp kadang tu tak terbaca plak. heee
ayu: kalau BI yg mudah mmg ok la baca tp kalau yg susah nk phm plus kertas color kuning2.. huarghh ngantuk..
cik lilis: yeahhh.. membaca jambatan ilmu *skema plak :)

Suka jugak dengan novel... Time bila dh kwin n ada anak, minat tu dah kurang sikit... Kalau Ada peluang mesti nak curik2 baca novel... Salam kenal.. Done follow u... BW

Suka jugak dengan novel... Time bila dh kwin n ada anak, minat tu dah kurang sikit... Kalau Ada peluang mesti nak curik2 baca novel... Salam kenal.. Done follow u... BW

dya minat membaca..kalau pergi kedai buku berjam2 pilih buku..tpi belinya satu..haha

memang lain dr yg lain mmg unik minat adik ni kann ;)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top