Special Offer

Author

Full Time Blogger?

Assalamualaikum

Selamat tengah hari. Entri kedua menyusul selepas kepala pening memikirkan masa mendatang. 
Berangan nak keje sendiri and tak nak terikat dengan masa. Seriously, ni bukan aku. Aku mudah jemu pada rutin harian. Jeng* bak kata UAI.Org jadi full time blogger, aku pun sibuk memasang angan-angan nak jugak. Ah..Mungkin bisa jadi realiti jika itu yang aku inginkan. Tapi yang pasti aku mahu kerja sendiri. Biar penat yang berbaloi dan memuaskan hati bukan penat yang langsung tidak mendatangkan kepuasan. 

Aku yakin dengan apa yang aku nak buat. Plan da ada cume tak boleh nk make it come true lagi. Mungkin belum masanye kot *rationalizing. Skang baru aku faham kenapa org suke tukar keje walaupun gaji masyuk. Sebab NO SATISFACTION. So masing-masing kena faham work value masing-masing. 

Ada org bile da nampak duit ni sampai buta hati dan sanggup langgar etika, pecah amanah semua. Semoga aku tak tergolong dlm golongan tersebut. 

setepek report bulan lepas

Korang ada nasihat utk aku? 


P/S: No wonder Lurviey tak kasik aku keje. Skang baru fhm. Padan muke aku. :P 

 

12 Komentar untuk "Full Time Blogger?"

mmg best jadi full time blogger tp mencabar tau... kena struggle gila2...

tp akak teruja tgk UV blog nie... kalau akak mmg tak dpt la mcm tu punye banyak :( ade tips2 tak?

byknye views..dya punya pun xmcm ni..hihi

banyak betul UV...kongsi la tips sikit hihihi

Pheuw, pengsan sekejap. Banyaknya UV blog akak !

wah bestnya tahniah akak. chaiyok2.

wah tahniah! Teruskan angan2 tu mana tau satu hari nanti jadi kenyataan kan..;D

perghh..byknya view..!
apakah rahsia anda..?hihihih

weeee..byknye uv..ada tips tak??kasilaaa...huhuhu

wah tahnaih banyak nyer UV.. jeles2 hehe

perghhhhhhh hebatt UV blh kasi kat mak sikit hehehe

akak pun xtau nak ckp camne... tp blh je try.. emmmm tp yg akak bc time bw, mereka yg full time blogging ni uv setiap bln bkn main tinggi... sampai ratus ribu... tu yg income dorg byk + sanggup berhenti keje...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top